24/10/2021

Cerere în căsătorie la ÎNĂLȚIME

Cerere în căsătorie la înălţime, la propriu şi la figurat, pusă la cale de un pompier petroşănean.
Sergentul major Andrei Calimandruc a îngenuncheat şi a oferit inelul alesei inimii sale în nacela autoscării de intervenţie, din cadrul Detaşamentului Petroşani, ridicată la 35 de metri înălţime.
Andrei şi Andreea au decis să-şi unească destinele după șapte  ani de când s-au întâlnit, martori la cererea inedită în căsătorie fiind colegii pompierului petroşănean, care au rămas, totuşi, cu picioarele pe pământ.
Dragostea constă în dorința de a da ceea ce este al tău, altuia și de a simți fericirea acestuia ca și cum ar fi a ta. Împarte tot ce ai mai scump cu cel de lângă tine și vei simți împlinirea, fericirea și iubirea sinceră și necondiționată.
Căsătoria este un legămnt sfânt! Iubirea este  o dăruire reciprocă și necondiționata. Căsnicia este  o binecuvântare dată de Dumnezeu . Când viața o să ofere zile furtunoase, fiecare dintre voi să-i ofere celuilalt înțelegere, îngăduință și multă dragoste. Doar așa veți avea parte de o viață de familie plină de fericire și multe împliniri sufletești. Andreea şi Andrei să aveţi parte de o viaţă frumoasă împreună şi să vă menţineţi aspiraţiile mereu la înălţime  Colegii de la I.S.U. Hunedoara va urează casă de piatră!
Și noi, cei din redacție  le urăm fericire și mulți, mulți ani împreună!

 

 

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share