Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Chindia a bătut Argeșul, Fortuna s-a impus la Zagon!

Chindia și Fortuna merg braț la braț în Liga a III-a și după etapa a VIII-a a play-off-ului. Echipa din Târgoviște a bătut SCM Argeș, acasă, cu 3-2, prin golurile înscrise de Pătru, Văduva și Honciu, scorul final fiind stabilit încă dinainte de pauză. Fortuna a câștigat și ea la limită, la Zagon, 1-0 și rămâne principala favorită la promovare, cu două jocuri înainte de finalul sezonului. Pentru a ajunge în Liga a II-a, Chindia trebuie să învingă vineri, la Bradu, iar Fortuna să piardă punct/puncte la Pitești sau acasă cu Bradu în ultima rundă, cea în care Târgoviștea va lua trei puncte la masa verde. “Am luat două goluri ușor, dar important este că am reușit să batem, în condițiile în care băieții sunt încă supărați după înfrângerea de la Poiana Câmpina. Ne jucăm șansa până la capăt”, a declarat tehnicianul Chindiei, Silviu Dumitrescu (foto), după al patrulea meci cu SCM Argeș în acest sezon.

Lume puțină și supărată

Tribuna a taxat eșecul Chindiei de vineri, 0-2 la Fortuna, care a diminuat serios șansele roș-albaștrilor de a prinde locul de Liga a II-a. În intermediară, marți, au venit doar 200 de spectatori, și aceia apatici, cu ochii pe live-scoruri în așteptarea unui scor bun la Zagon. Cum covăsnenii nu au putut încurca Fortuna, speranțele fanilor lui Cherchez &co. se leagă acum de evoluțiile celor două echipe argeșene în fața trupei lui Florin Stăncioiu.

“Am avut șase puncte avans în debutul play-off-ului. Nu trebuia să ajungem în situația asta. Luptăm până la capăt, dar suntem la mâna altor rezultate” – Mugur Porumbacu, președinte Chindia Târgoviște

Distribuie acest articol Oficial Media
Share