24/10/2021

Chindia – Gaz Metan 1-0. Bravo băieți! Haideți în Liga 1!

poza deschidere

Victorie absolut fantastică a Chindiei Târgoviște în derby-ul seriei a doua, cu Gaz Metan Mediaș. Băieții lui Nicu Croitoru au fost fantastici în fața unui public generos și au reușit să bifeze a doua victorie consecutivă în doar două săptămâni în fața echipei lui Cristi Pustai. Meciul a fost unul dificil, cum de altfel ne și așteptam. Mediașul a venit la Târgoviște cu gândul doar la victorie și au fost destule momente ale meciului în care oaspeții au dominat partida. Prima repriză a fost una săracă în faze de poartă. A contat mai mult duelul tactic, iar marile ocazii au lipsit. Totuși, primul mitan a adus și unicul gol al meciului.

În min.34, Cherchez a insistat la o minge ce părea pierdută și a fost agățat în colțul careului de 16 metri de un adversar. Arbitrul Marius Avram a acordat penalty, iar decarul Chindiei, Georgian Honciu, a transformat impecabil lovitura de pedeapsă. Bucurie în tribune, Chindia era pe primul loc pentru că  meciul UTA – FC Baia Mare avea să înceapă mai târziu.

Partea secundă a fost una viu disputată, cu multe momente tensionate la ambele porți. Mai întâi Cherchez, care a jucat foarte bine chiar dacă nu a înscris, l-a servit ideal pe Neguț, dar atacantul dâmbovițean a ratat singur cu portarul (min.60). Au urmat momente grele la poarta Chindiei. Atacantul oaspeților, Gavra, a avut două șanse de a marca, însă nu a făcut-o, spre satisfacția suporterilor Chindiei. Iar în final, noul intrat Grigore putea face 2-0, însă a trimis mingea în bară!

Ultimul fluier al arbitrului Marius Avram a declanșat fiesta în tribune și pe teren, unde admirabilii jucători ai Chindiei au încins o horă. Bravo băieți! Bravo antrenorilor și conducerii clubului! Felicitări publicului târgoviștean care a fost mereu lângă echipă! Ce să mai, trebuie să promovăm! Liga 1 ne așteaptă după 18 ani de absență.

CHINDIA TÂRGOVIȘTE – GAZ METAN MEDIAȘ 1-0 (1-0)

Stadion: „Eugen Popescu” . Spectatori: 5.000.

A marcat: Georgian Honciu (min.34) – penalty.

Chindia Târgoviște: Meilă – C. Dinu, Vătavu, Ispas, Martac – Nisipeanu (82 Neniță), Honciu, L. Mihai, Stoica – Cherchez (87 Grigore), Neguţ (69 Voinea). Antrenor: Nicu Croitoru.

Gaz Metan Mediaș: Greab – Stancu, Neag (78 Buziuc), Cazan, Neagu – Zaharia, Iacob (51 Tîrcoveanu) – Munteanu, Băjenaru, Neacşa (57 Figliomeni) – Gavra. Antrenor: Cristi Pustai.

Foto: Ionuț Parghel
IMG_8326

IMG_8328

IMG_8330

IMG_8345

Distribuie acest articol Oficial Media
Share