Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Chindia îşi joacă ultima şansă la promovarea în Liga 1. „Este un joc special”

Chindia

Înfrângerea de la Afumaţi a făcut ca ehipa târgovişteană să nu îşi mai permită paşi greşiţi până la finalul sezonului. Pentru a ocupa un loc pe podiumul Ligii a 2-a şi a spera la măcar un loc de baraj pentru promovarea în Liga 1, Chindia nu trebuie să facă nicio mişcare greşită.

Formaţia antrenată de Nicu Croitoru îşi joacă mâine ultima şansă pentru promovarea în Liga 1, cu Sepsi Sf. Gheorghe. O victorie cu echipa din Covasna va păstra şanse la un loc de baraj. În schimb, o înfrângere ar scoate Chindia total din calculele promovării, la fel şi un rezultat de egalitate. Gruparea târgovişteană este obligată să câştige!

Nicu Croitoru: „Este un joc special”

Ne putem aştepta la un meci intens, având în vedere miza jocului, dar şi duelul din tribune, unde şi-au anunţat prezenţa câteva sute de suporteri ai formaţiei din Sf. Gheorghe. Chindia nu poate miza pe Cornel Dinu, jucător ce a suferit o accidentare gravă care-l va ţine departe de teren până la finalul sezonului. “Dacă Sepsi câştigă meciul cu noi, are prima şansă la locul 2. Este un joc special, ne-am pregătit ca pentru un joc special, dar nu vom schimba ce am făcut până acum. Vrem victoria, ţinând cont de situaţia din clasament”, a declarat Nicu Croitoru, antrenorul Chindiei.

Chindia – Sepsi Sf. Gheorghe se joacă mâine, 7 aprilie, de la ora 11.00, pe stadionul “Eugen Popescu” din Târgovişte.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">