21/10/2020

Chindia Târgovişte, mai tare ca Poli Timişoara. Printre marcatori s-a numărat și fiul fostului internațional român Liviu Ciobotariu

Chindia Târgovişte a înregistrat prima victorie din noul sezon al ligii secunde de fotbal, ieşit învingătoare din partida cu ASU Politehnica Timişoara, de pe teren propriu. Formația antrenată de Nicu Croitoru a câștigat cu 2-0 și a adunat trei puncte prețioase, care s-au adăugat punctului obținut la Pandurii Tg. Jiu cu o etapă înainte.

Martac a deschis scorul cu o execuție frumoasă, în vinclul porții, în minutul 14. Târgoviștenii au controlat meciul până la pauză, fiind echipa dominantă. În repriza a doua jocul s-a mai echilibrat, iar timișorenii au încercat să pună pericol. Finalul de partidă a aparținut tot Chindiei, care a mai punctat o dată, prin Denis Ciobotariu, fiul fostului internațional român Liviu Ciobotariu. Acesta a fost debutul tânărului fotbalist adus de la Dinamo II București. Mâine este programată o nouă etapă la Liga a 2-a, iar Chindia va juca cu Știința Miroslava, în deplasare.

Chindia: I. Popescu – Martac, Ciobotariu, Vătavu, Dumitraşcu – Neicuţescu, Honciu (58 Pencea), L. Mihai, C. Stoica – C. Neguţ, Cherchez (70 Bâtfoi). Antrenor: Nicu Croitoru.

ASU Poli: Gakos – Motreanu, Bilia, Mera, Kraus, Taub – M. Stancu, R. Popa (69 Staicu), Sorescu – Bădăuţă, Predescu. Antrenor: Bogdan Andone.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share