Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Chindia Târgovişte şi-a dorit doi jucători de la Steaua

Chindia Târgovişte a vizat mai mulţi jucători din Liga 1 pentru a-i transfera în această iarnă. Au fost discuţii, însă nu s-a ajuns la nimic concret. Formaţia târgovişteană i-a dorit pe steliştii Rareş Enceanu şi Sebastian Chitoşcă, impresariaţi de Ana Maria Prodan, dar aceştia au preferat să meargă la tot la FC Braşov, sub formă de împrumut, tot în liga secundă.

În vizorul clubului târgoviştean s-au mai aflat dâmboviţenii Claudiu Voiculeţ (liber de contract) şi Laurenţiu Corbu (Dinamo Bucureşti). Primul a transmis că nu caută un angajament în acest moment, iar al doilea a preferat să rămână la gruparea din Ştefan Cel Mare. Pe listă de transferuri s-au mai aflat Florin Cordoş (FC Braşov), Ionuţ Neag (CSM Rm. Vâlcea) şi Florin Ştefan (Academica Clinceni), care au ales alte echipe.

„Am avut o discuţie cu Claudiu Voiculeţ, însă mi-a spus că până în vară nu mai vrea să joace fotbal. Cu Laurenţiu Corbu a vorbit mai mult profesorul Nicu Croitoru, doar că preferă să rămână la Dinamo, în speranţa că va primi mai multe şanse cu noul antrenor. Plus că el a avut şi oferte de la Liga 1. Am mai avut o discuţie pentru Rareş Enceanu şi Sebastian Chitoşcă, prin impresarul Ana Maria Prodan, numai că cei doi vor doar la FC Braşov, în cazul în care nu rămân la Steaua. Au mai fost în atenţia noastră Florin Cordoş, Ioan Neag şi Florin Ştefan, dar s-au orientat către alte echipe. Am avut în vizor şi un jucător U21 de la Flacăra Moreni, însă au nevoie de el acolo, poate din vară să demarăm o colaborare”, a declarat Marcel Ghergu, preşedintele Chindiei, în ediţia de luni a emisiunii Sport Show, de la Columna TV.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share