Chindia Târgoviște – UTA 1-1. Ghinion, punct și de la capăt

IMG_7782

O zi ciudată la Târgoviște, unde o ploaie torențială dar și un cer schimbător, pentru că la meciul de fotbal dintre Chindia și UTA vremea a fost împărțită pe reprize, a dat practic în aer o atmosferă … capricioasă. Chindia nu a putut mai mult decât un 1-1 cu UTA. Jucătorii lui Nicu Croitoru au arătat însă de această dată ca o echipă în vână, cu mult entuziast, au jucat în viteză, au ratat enorm, dar… nu au câștigat. În afară de lovitura de cap a lui Curtuiuș din prima repriză (min.11), echipa din Arad nu prea a contat în atac. Au reclamat oaspeții un penalty în partea secundă, dar nu prea a fost. În schimb, Chindia a ratat din toate pozițiile, spre disperarea celor 2.000 de spectatori de pe arena Eugen Popescu.

Partea secundă a adus bucuria. Ispas, care de data asta a prins echipa, a marcat în urma unui corner și a adus isteria printre fanii Chindiei. Era 1-o mai erau doar 16 minute. A urmat însă calvarul. Pentru că a fost un adevărat calvar. Cherchez, autor a două goluri anulate, a trimis peste poartă (min. 77). Fantastică ocazie! Băiatul ăsta și-a bătut iar joc de o fază iminentă de gol, după ce a fost servit ideal de Nisipeanu. Și cum fotbalul nu te iartă, Burlă reușește egalarea printr-un șut trimis spre poartă din lovitură liberă de la vreo 40 de metri (min. 88). E clar… ghinion. Și totuși… Neguț, abia intat pe teren, e foarte aproape să dea lovitura. Șutul său însă trece pe lângă bară. Iluzia golului pentru Chindia e una optică. Fluier final al unui arbitru de toată jena, Andrei Antonie din București, a cărui prestație a fost în multe momente lamentabilă. Se încheie 1-1, după o partidă în care ostilitățile le-a condus Chindia.

De această dată, echipa fanion a județului Dâmbovița merita victoria. Nu s-a întâmplat așa pentru că fotbaliștii lui Croitoru au ratat prea mult. Antrenorul Chindiei a făcut și de această dată schimbările târziu și nu a intervenit deloc atunci când echipa conducea cu 1-0, pentru a închide cu adevărat jocul. Departe de primul loc, la doar 3 puncte însă de locul secund, Chindia mai poate visa la o promovare. De această dată însă, se pune problema disputării meciului de baraj. Păcat!

Chindia – UTA 1-1 (0-0)

Au marcat: Ispas (min.74)/ Burlă (min.88)

Chindia: Meilă – C. Dinu (69- Pătru), Ispas, Vătavu, Martac – Stoica, L. Mihai (89- Neguț), Honciu, Nisipeanu – Cherchez (83 – B. Vasile), Popa.  Antrenor: Nicu Croitoru.

UTA: Bg. Miron – Al. Manea, Botiş (cpt.), Gligor, Burlă – Strătilă, Chindriş, I. Tănase (78 Rus), D. Copil (66 Hlistei) – A. Roman (59 Man), Curtuiuş. Antrenor: Roland Nagy

Arbitri: Andrei Antonie (București) – Florin Iacob și Ionuț Erchian (ambii din Constanța). Rezervă: Sergiu Anton (București).

Observatori FRF: Augustus Constantin (Râmnicu Vâlcea), Adrian Mihalcea (București).

Foto: Ionuț Parghel

Urmăriți mai jos câteva faze din acest meci. Sursa: youtube.com

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share