21/10/2020

Chindia Târgoviște, victorie de senzație cu Foresta Suceava

Chindia Târgoviște a obținut astăzi ce de-a treia victorie consecutivă în acest sezon de Liga a 3-a. Formația antrenată de Nicu Croitoru a dispus de Foresta Suceava, cu scorul de 6-0, pe teren propriu.

Golurile au fost marcate de Cherchez (12-pen, 51, 76), Honciu (24-pen), L. Mihai (64) și Neguț (89-pen), Cherchez (12-pen, 51, 76), Honciu (24-pen), L. Mihai (64) și Neguț (89-pen). S-au acordat în total trei lovituri de pedepsă pentru târgovișteni, primele două au fost provocate de portarul Bîlbă, care a și fost eliminat.

Chindia: Popescu (46 Aioani) – Martac, Vătavu, Ciobotariu, Dumitrașcu – Neicuțescu (66 Neguț), Honciu, L. Mihai, Stoica – Cherchez, Bâtfoi (66 Pencea). Antrenor: Nicu Croitoru.

Foresta: Bâlbă – Vatamaniuc, Masella (79 Bolocan), Dialo, Tacu – Coroamă (67 Buliga), Stănescu, Rata, Cerlinca – Bosânceanu – Scutariu (24 Dohotariu). Antrenor: Florin Cristescu.

În etapa intermediară de ma mijlocul săptămânii, Chindia obținuse o victorie spectaculoasă în deplasarea de la Iaşi,  unde a întâlnit Ştiinţa Miroslava. Echipa antrenată de Nicu Croitoru a câștigat cu un scor uluitor, cu 9-0. Chindia era ca și învingătoare încă din start, pornind ca favorită clară, dar puțini se așteptau să se impună cu acest scor.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share