Cine o mai poate detrona pe Simona Halep? Australian Open 2019

După ce zece jucătoare aspirau la locul 1 WTA în debutul Australian Open, cine o mai poate detrona pe Simona Halep?  Au mai rămas doar trei jucătoare cu șanse la locul 1, din cele patru aflate în cursa pentru fotoliul de lider.

Cine o mai poate detrona pe Simona Halep?

Naomi Osaka și Elina Svitolina se vor întâlni în sferturi după ce le-a învins azi pe Sevastova, respectiv Keys. Dacă Simona va fi eliminată de Serena Williams, Naomi Osaka și Petra Kvitova o pot detrona dacă vor accede în semifinale, iar Elina Svitolina sau Karolina Pliskova pot prelua fotoliul de lider dacă ajung în ultimul act.

Dacă Naomi Osaka pierde la Svitolina în sferturi, atunci Kvitova și una dintre căștigătoarele semifinalei Svitolina – Pliskova o mai pot detrona pe Simona Halep.

Cum își poate păstra Simona Locul 1 WTA

Un calcul al tabloului în acest moment ne arată că dacă Barty și Svitolina trec de sferturi, iar Pliskova va fi eliminată până în optimi sau sferturi, iar Svitolina va pierde semifinala, Simona Halep își păstrează locul 1 în clasamentul mondial.

La începutul turneului de la Melbourne alte șase jucătoare: Aryna Sabalenka, Daria Kasatkina, Kiki Bertens, Caroline Wozniacki, Angelique Kerber și Sloane Stephens o puteau depăși pe româncă.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share