Cine pleacă din PSD. Pe rând, oamenii ”cu carte”. Acum şi Augustin Jianu, fost ministru al Comunicaţiilor

Dacă pleacă pe rând oamenii ”cu carte” din PSD chiar dacă acesta este un partid mare, după o aritmetică simplă, observăm că procentul mediocrității crește, ceea ce duce inevitabil la imposibilitatea guvernării și a legiferării. Cine pleacă din PSD? Acum şi Augustin Jianu, fost ministru al Comunicaţiilor. 

Cine pleacă din PSD

Augustin Jianu a intrat în atenția opiniei publice, ca fiind singurul ministru din guvernul Grindeanu, care s-a opus până în ultimul moment moțiunii de cenzură inițiată de PSD contra propriului guvern. Un moment unic în istoria României și foarte neobișnuit cel puțin în Europa.

Cine pleacă din PSD?

Dincolo de parlamentarii care au demisionat din PSD şi au anunţat că se alătură echipei lui Victor Ponta, în partidul ProRomânia s-au înscris şi foşti miniştri din ultimele guverne PSD. După Mircea Titus Dobre, fost ministru al Turismului, Nicolae Bănicioiu fost ministru al Sănătății în guvernul Ponta, acum şi Augustin Jianu, fost ministru al Comunicaţiilor în guvernul condus de Sorin Grindeanu se alătură lui Victor Ponta. „Trăim o realitate tristă şi penibilă. PSD a ajuns un partid de diletanţi”, a declarat el.

Astăzi, PSD se dovedeşte a fi un partid de diletanţi

”Astăzi, PSD se dovedeşte a fi un partid de diletanţi, de mafioţi fără limite, iar tandemul Dragnea – Dancilă este, fără îndoială, cea mai mare catastrofă a istoriei recente a României. În acest moment viitorul este incert…” Augustin Jianu, ministru PSD.

“Am intrat în politică pentru că am fost convins că schimbarea se poate face numai din interiorul sistemului politic. Am fost mereu împotriva celor care critică de pe margine, fără să se implice, fără să contribuie. De-a lungul anilor am observat cu dezamăgire cum – în PSD, dar şi în alte partide – loialitatea primează competenţei sau eticii. Am văzut cum, rând pe rând, oameni de calitate au fost alungaţi pentru a face loc unor lipitori de afişe. Chiar şi astăzi putem vedea cum analfabeţi ‘loiali’ primesc funcţii de conducere plătite din banii românilor. Trăim cu toţii o realitate tristă şi penibilă”, a scris Augustin Jianu, pe pagina sa de Facebook.

 

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share