Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Cine se teme de secretele orașului de sub munții României?!

„La începutul anilor ’90, subsolul din zona Carpaților Occidentali a fost sondat de un satelit rusesc care căuta situri antice și preistorice. Cu această ocazie s-a descoperit un imens oraș subteran întins pe o suprafață de peste 200 km pătrați foarte bogat în aur.

În zona numită Vârtoape din Munții Orăștiei, pe o suprafață de aproximativ 4 km pătrați, există 75 de gropi conice de diferite dimensiuni, unele cu diametre de până la 70 de metri, din care pleacă mai multe tuneluri către munții din apropiere, unul ajungând chiar sub sanctuarele din Sarmisegetuza Regia, fiind probabil cel prin care armata lui Decebal a plecat din calea romanilor, traversând munții în 2 zile.

În zona Vârtoape aparatele au detectat foarte multe incinte paralelipipedice care comunică precum incintele unei locuințe, multe dintre ele comunicând cu platoul de deasupra prin drumuri antice.

În această zonă și în imediata apropiere se află vestigiile cele mai impresionante ale complexului, inclusiv sanctuare făcute din andezit care este o piatră pe care astăzi o putem tăia doar cu diamantul, construcții cu o vechime mult mai mare decât cele din Sarmisegetuza, acolo aflându-se centrul orașului predacic. Acest oraș subteran se întinde nu numai sub Sarmisegetuza Regia, ci și sub Simeria, care e locul de origine al sumerienilor, sub Tartaria, unde s-a descoperit cea mai veche scriere din lume, sub Deva, zona din care au plecat arienii în Asia și sub Roșia Montana.

În lucrarea „Pergamentul secret”, Radu Cinamar vorbea despre un tunel foarte lung sub Munții Orăștie la capătul căruia s-ar afla o cameră imensă din aur pur în care s-au descoperit o lumină albastră, stranie și 7 scaune capabile să susțină umanoizi de aproape 3 metri înălțime.”

Vă invit să urmăriți un documentar incitant, filmul „Cine se teme de secretele orașului de sub munții României?!”, documentar privind secrete bine păzite datând din antichitate.

Sursa: internet

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">