12/04/2021

Ciprian Iacob: „Nu voi candida la alegerile locale” – Cui i-a fost frica de Iacob?

CIPRIAN IACOB - OFICIAL MEDIA

Ciprian Iacob: „Daca era in joc doar viata mea, poate o lasam in voia Domnului, dar aici e vorba de copilul, de sotia… de familia mea, pentru care imi fac griji.”

Ciprian Iacob anunta retragerea din cursa pentru Primaria Targoviste. Contactat telefonic, acesta ne-a declarat ca tot ce i s-a intamplat in ultima vreme e „cusut cu ata alba”. „Relatiile unor politicieni cu lumea interlopa este vizibila, iar de-aici pana la a-si atinge scopul, mijloacele sunt unele demne de filmele cu Al Capone.” De altfel, domnul Iacob a publicat si pe pagina personala de facebook:

„Întâmplător sau nu” la două zile după interviul în care îmi anunțam oficial candidatura „m-am trezit” cu o tamponare ușoară și împreună cu celălalt participant în trafic am semnat documentele pentru înțelegerea amiabilă așa cum prevede legislația. După nici 3 ore de la semnarea documentelor au început să „apară durerile” șoferiței iar după alte câteva ore „au apărut durerile” pasagerului, copilul doamnei.

Fotografii erau prezenți la locul accidentului….

Stresul creat de prezența mea în cursa pentru postul de primar ca independent a pus activul de partid al psd-pnl-alde-unpr să caute și să găsească soluții neortodoxe pentru a încerca să mă compromită.
Cu suportul media local au încercat să mediatizeze drama tamponării dar nu i-a băgat nimeni în seamă mai ales că acest tip de „accident” a devenit o sursă de venit pentru „accidentat”.

M-am ales astfel cu dosar penal.

In ce tara traim, daca ceea ce marturiseste Ciprian Iacob face parte dint-o realitate obiectiva care sta ascunsa de ochiul cetateanului de rand? Acesta din urma merge la vot cu increderea ca ceea ce a ales este binele lui si al celor dragi. In culise totul este un joc mafiot, intr-o Romanie macinata de interlopi si corupti. Alegatorului i se iau sansele de a vota omul care ii vrea cu adevarat binele. Cum? Il scoate din cursa pe cel care nu face parte din gasca. Cam aceasta ar fi teoria care, speram, sa nu aiba corespondent in viata cotidiana.

„După alte 2 zile de la „accident”, autoturismului personal, „cineva” a tăiat instalația de la sistemul de frânare!
Mă pregăteau de al 2-lea accident.
Fotografii cu siguranță ar fi fost prezenți la locul accidentului….

Toate cele de mai sus și o serie de mesaje de „prietenie” dinspre politicieni m-au convins că membri de partid activ implicați în furtul banilor publici sunt dispuși la orice efort și/sau sacrificiu pentru a-și păstra accesul neîngrădit la bugetul local și/sau județean.
Corupția ucide și o poate face nu doar la București.

Pentru că familia este mai importantă decât orice pentru mine am luat decizia de a nu sacrifica siguranța și securitatea familiei mele în lupta cu frăția corupților locali psd-pnl-alde-unpr.

Nu voi candida la alegerile locale din 5 iunie.”, declara in continuare, pe contul de facebook, Ciprian Iacob.

Desi, personal, nu inteleg cu ce poate afecta o tamponare usoara -un dosar fie el si penal- cu intentia de a candida la Primaria Targoviste, decizia apartine domnului Iacob si imi doresc ca cele afirmate mai sus sa ramana doar intamplari. Mi-e greu sa cred ca vreunul din principalii candidati ar recurge la astfel de fapte. Si-apoi cine avea interes sa-l scoata din cursa si de ce? 

„Îmi cer scuze tuturor celor care au văzut în mine soluția pentru o viață mai bună în Târgoviște și sper că voi găsi înțelegere la fiecare dintre dumneavoastră. Dumnezeu să ne ajute!”, incheie Ciprian Iacob, adresandu-se acelora care au semnat pentru sustinerea sa, precum si cetatenilor care ar fi urmat sa-i dea votul lor de incredere.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share