Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Claudia Gilia: “Domnul Cezar Preda a venit în Dâmbovița cu un singur scop”

claudia gilia-psd dambovita

Astăzi la sediul organizației dâmbovițene PSD, a avut loc o conferință de presă susținută de Claudia Gilia, vicepreședinte PSD Dâmbovița în care s-a dezbătut și ”scrisoarea transformată în comunicat de presă” a președintelui PNL Dâmbovița, Cezar Preda.

Acesta a venit cu o serie de acuzații la adresa prefectului de Dâmbovița, Antonel Jîjîie, printre care și faptul că favorizează acțiunile PSD în județ: “Prefectul este reprezentantul Guvernului în teritoriu, nu reprezentantul unui partid politic învestit cu puterea de a șantaja sau de a face presiuni asupra unor aleși locali, atunci când hotărârile luate în mod legal contravin intereselor de partid. Primarul PNL din Ulmi a fost ținta unui complot PSD-Prefect.” (Cezar Preda)

Mai multe detalii puteți citi aici- http://oficialmedia.com/la-comanda-psd-prefectul-judetului-dambovita-recurge-la-tactici-de-intimidare-a-primarilor-pnl/

”Domnul prefect, așa cum îl cunoaștem, este un om cu o activitate profesională, cu competențe profesionale care nu pot fi puse la îndoială. Sunt uimitoare afirmațiile pe care le-au făcut cei din PNL pentru că în momentul în care domnul Jîjîie a fost numit prefect de către Guvernul Cioloș dumnealor au fost primii care au salutat numirea domniei sale. Nu înțeleg acum această schimbare radicală de opinie… Dar binenînțeles, domnul Preda la momentul respectiv se afla în Buzău, deci nu avea cum să știe ceea ce se întâmplă în Dâmbovița. Domnul Preda reconfirmă faptul că a venit în Dâmbovița cu un singur scop, acela de a obține un loc eligibil pe listele de la PNL pentru un nou mandat de parlamentar și cred că în acest sens a pus în scenă un întreg arsenal, de la agitație, la provocări nejustificate, la atacuri rușinoase.”

Claudia Gilia suține că toate aceste demersuri pe care le face Cezar Preda nu au nicio legătură cu bunul mers al lucrurilor în județ și mai degrabă acesta ar fi adresat niște întrebări premierului Cioloș care să lămurească situația existentă cu privire la gradul zero de absorbție al fondurilor europene și lipsa banilor de la rectificările bugetare:

  1. De ce Guvernul Cioloș are zero absorbție la fondurile europene?
  2. De ce Guvernul Cioloș nu a publicat toate Ghidurile de finanțare pentru programele europene, pentru că ne aflăm la jumătatea exercițiului bugetar european lucru care face imposibil pentru autoritățile locale și județene să depună proiecte care pot să ducă la dezvoltarea comunităților locale.
  3. De ce nu au existat bani care să se dea la rectificarea bugetară primarilor sau Consiliului Județean?

”Au mai fost și alții ca el la PNL și știm cu toții ce soartă politică au avut… Credem că și domnia sa va avea aceiași soartă. Cred că cetățenii din județul Dâmbovița vor ști să facă diferența dintre cei care fac doar gargară politică și cei care sunt cu adevărat preocupați de problemele curente ale cetățenilor din acest județ. Domnul Preda putea să adreseze premierului Cioloș o interpelare care să privească problemele reale ale acestui județ.”, a punctat vicepreședintele PSD Dâmbovița, Claudia Gilia.

Cunoaștem cu toții faptul că domnul Preda, care a fost parașutat de la centru în Dâmbovița să preia Organizația PNL, nu știe nimic despre acest județ, despre oamenii săi, pentru că eu cred că dacă ar fi știut câte ceva despre Dâmbovița i-ar fi fost imposibil să facă afirmațiile care le-a făcut despre domnul prefect Antonel Jîjîie.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share