Clubul Sportiv Timișoara Noua Generație organizează competiția Smart Iron Kids

Clubul Sportiv Timișoara Noua Generație organizează la Timișoara, sâmbătă, 26 martie, prima ediție a competiției sportive Smart Iron Kids, dedicată copiilor cu vârsta cuprinsă între 4 și 14 ani.
Juniorii vor avea de parcurs 3 probe diferite, prima dintre ele fiind „Traseul cu obstacole”, apoi „Row” și proba finală, cea de „Înot”. Fiecare copil va desfășura probele în ritmul propriu.
Scopul acestui eveniment este de a scoate în evidență faptul că sportul este extrem de important pentru sănătatea copiilor, pentru creșterea și dezvoltarea lor armonioasă.
Smart Iron Kids este totodată și un prilej inedit pentru copii de a-și testa abilitățile fizice, de a interacționa cu alți juniori activi și de a se bucura de o experiență interesantă.
„Sportul educă, disciplinează și motivează”, aceasta este principala deviză după care clubul își ghidează activitatea.
Clubul Sportiv Timișoara Noua Generație își propune să ajute cât mai multe generații de copii să-și descopere și să-și dezvolte abilitățile sportive, să le fie ghidul de nădejde și să aducă sportul în rutina zilnică a juniorilor.
Prin activitățile sportive din cadrul clubului, copiii au posibilitatea de a-și petrece timpul într-un mod cât mai productiv și constructiv dezvoltării lor.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share