Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Comedia infernală la Naționalul Timișorean

Teatrul Național Timișoara prezintă joi, 20 iulie, ora 19, și vineri, 21 iulie, orele 16 și 19, spectacolul The Infernal Comedy / Comedie infernală, avându-l ca protagonist pe actorul John Malkovich.

Dublu nominalizat la Oscar, la Globul de Aur și premiile BAFTA, Malkovich a jucat în filme precum Dangerous Liaisons / Legături primejdioase, Being John Malkovich, The Iron Mask / Omul cu masca de fier, Empire of the Sun / Imperiul soarelui, Death of a Salesman / Moartea unui comis voiajor sau Of Mice and Men / Despre oameni și șoareci. The Infernal Comedy este un spectacol pe care Michael Sturminger, care semnează și regia artistică, l-a scris special pentru Malkovich. Universul sonor, populat de muzica lui Vivaldi, Mozart, Beethoven, Haydn, Weber, Gluck și Boccherini, este susținut de sopranele Susanne Langbein și Chen Reiss și Wiener Akademie Orchester, dirijată de Martin Haselbock

John Malkovich construiește autobiografia fictivă a unui criminal în serie care, în anii ’90, a provocat o dezbatere aprinsă privind carisma și psihopatia. The Infernal Comedy s-a jucat în peste 150 de săli de spectacol din întreaga lume.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share