Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița: Apă potabilă cu presiune redusă în Zona de Nord a Municipiului Târgoviște

Vă informăm că în data de 27.06.2024, începand cu ora 09:30 până în jurul orelor 15.00, se furnizează apa potabilă cu presiune redusă în Zona de Nord a Municipiului Târgoviște și comunele alimentate din Sistem: Aninoasa, Șotânga, Doicești, Răzvad și Gura Ocniței, din cauza unei avarii majore la conducta de aducțiune apă potabilă, Stație pompare Dragomirești Nord – Rezervoare Priseaca.

Avand in vedere ca ne confruntăm cu o reducere constantă a debitelor de apă ale sursei cauzată de secetă, fenomen ce nu poate fi prevenit şi nici stopat, în aceste perioade orice consum exagerat poate conduce la presiune scăzută sau chiar la lipsa apei pentru o parte din consumatori.

Se recomandă ca la reluarea furnizării apei în zona de aprovizionare afectată și până la emiterea rezultatelor monitorizării calității apei potabile, să nu se folosească apa pentru consumul uman, decât dupa limpezirea și fierberea apei timp de 10 minute.

Rezultatele analizelor de laborator vor fi afișate pe site-ul Companiei de Apa Tărgoviște Dâmbovița, la adresa : catd.ro/index.php/comunicare/opriri-apa/arhiva-opriri-apa.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă asigurăm că echipele noastre depun toate eforturile necesare, pentru a reduce la minimum intervalul orar în care consumatorii sunt afectați de aceasta reducere de presiune a apei potabile.

 

BIROUL DE PRESA AL COMPANIEI DE APA TARGOVISTE DAMBOVITA SA

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share