Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița – Se oprește alimentarea cu apă potabilă in partea de Nord a municipiului Târgoviște

Vă informăm că din cauza lucrărilor de reabilitare a rezervoarelor și sistemului de apă potabilă PRISEACA din cadrul POIM, ce se vor efectua în data de 15.05.2024 între orele 00:30 – 05:00, se opește alimentarea cu apă potabilă în partea de NORD a Municipiului Târgoviște (cartier Priseaca, str. Laminorului, str. Cooperației, parțial: Micro 2, Micro 3, Micro 4, Micro 5, Micro 6), și în comunele Aninoasa, Doicești și sat Teiș din Comuna Șotanga și apa se va furniza cu presiune redusa în restul sistemului zonal Târgoviște.

Se recomandă ca la reluarea furnizării apei în zona de aprovizionare afectată și până la emiterea rezultatelor monitorizării calității apei potabile, să nu se folosească apa pentru consumul uman, decât dupa limpezirea și fierberea apei timp de 10 minute.

Rezultatele analizelor de laborator vor fi afișate pe site-ul Companiei de Apa Tărgoviște Dâmbovița, la adresa : catd.ro/index.php/comunicare/opriri-apa/arhiva-opriri-apa.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă asigurăm că echipele noastre depun toate eforturile necesare, pentru a reduce la minimum intervalul orar în care consumatorii sunt afectați de aceasta întrerupere a furnizarii apei potabile.

 

BIROUL DE PRESA AL COMPANIEI DE APA TARGOVISTE DAMBOVITA SA

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share