Competiție cu sportivi de talie mondială

BEAR COMPLEX. Initiatorul miscarii CrossFit in Romania aduce la Timisoara o competitie cu sportivi de talie mondiala
Sportivi de top din tara si strainatate se intalnesc, sambata, la Timisoara, in cadrul unui eveniment spectaculos, plin de adrenalina. Competitia Bear Complex, organizata de CrossFit Timisoara, debuteaza in 17 decembrie, de la ora 11, intr-o locatie inedita, la sediul Porsche Timisoarsa, situata pe Calea Lugojului 136, Ghiroda, si se va intinde pe parcursul a aproximativ 6 ore.
Nu mai putin de 40 de echipe de 2 persoane, formate din sportivi de talie mondiala, vor concura la categoriile RX si SCALED, femei si barbati, premiindu-se in bani, primele trei locuri, la cele 2 categorii Din lista cu sportivi de calibru mondial fac parte opt echipe din elita CrossFit- ului din Serbia, precum si echipe puternice din Romania, sportivi titrati, care au in palmares competitii de anvergura precum CrossFit Games, ce se desfasoara, anual, in Statele Unite ale Americii.
CrossFit Timisoara (https://www.facebook.com/crossfittimisoara) organizatorul competitiei, care se anunta a fi spectaculoasa, este un club de fitness cu renume si traditie, care detine singura sala de CrossFit din Timisoara afiliata la CrossFit.com. Aceasta a fost deschisa in urma cu 10 ani, pe strada Pestalozzi nr. 20 si este creata si reprezentata de Cornel Codreanu, sportiv situat pe locul 300 in clasamentul mondial CrossFit master, CF L2-Trainer si initiatorul miscarii CrossFit in Romania. Practica acest sport de mai bine de 15 ani si s-a facut remarcat, de-a lungul carierei, la numeroase competitii CrossFit din tara si din strainatate.
Sportivul si-a adjudecat locul 1 la Romania Throwdown 2021, categoria Masters, locul 1 la Cup Spartanac, Beograd 2019, si multe alte titluri la competitii din domeniu, a participat la numeroase cursuri de pregatire profesionala si specializari multiple in domeniul sportului, reusind astfel sa inchege o comunitate extinsa peste granitele tarii, dezvoltand relatii de camaraderie la nivel mondial.
Locatia concursului este una deosebita, pusa la dispozitie de Porsche Timisoara, sponsorul principal al competitiei. Pe langa adrenalina generata de probele spectaculoase, participantii se pot delecta admirand superbele masini de lux Audi si Porsche.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share