Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Computer tomograf la Spitalul Municipal Moreni. Investiție realizată din fonduri europene

Cu o investiție de aproximativ 4.000.000 de lei realizată din fonduri europene, Spitalul Municipal Moreni își întărește infrastructura medicală și asigură accesul ușor la investigații de înaltă calitate, a transmis astăzi președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.
Până în prezent, pacienții din Moreni și localitățile învecinate erau direcționați către Spitalul Județean de Urgență Târgoviște pentru a beneficia de astfel de servicii specializate.
 ”Noul computer tomograf vine în întâmpinarea nevoilor complexe ale pacienților și ale medicilor, iar Spitalul Municipal Moreni are personal calificat, special pregătit pentru utilizarea acestui aparat de ultimă generație, asigurându-se în acest fel o evaluare corectă a stării de sănătate și un diagnostic precis și rapid.
Felicitări tuturor celor care au pus umărul la implementarea acestui proiect!”, a precizat președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.
La vizita de lucru au fost prezenți și vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Luciana Cristea, prefectul județului – Claudia Gilia, deputat PSD – Carmen Holban, Gabriel Purcaru – președinte PSD Moreni, alături de medicii din cadrul Spitalului Municipal Moreni.
”O investiție extrem de utilă pentru sănătatea pacienților Spitalului Municipal Moreni este, de astăzi, la dispoziția tuturor celor care au nevoie de analize non-invazive și de o acuratețe deosebită. Îi felicit pe toți ce implicați în creșterea calității actului medical din Moreni, iar faptul că locuitorii din întreaga zonă nu mai sunt obligați să se adreseze altor unități medicale din județ pentru investigații C.T. este un lucru mai mult decât binevenit”, a subliniat Carmen Holban, deputat PSD Dâmbovița.
Distribuie acest articol Oficial Media
Share