Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Concurs de planuri de afaceri din cadrul Proiectului „DESA1 – Dezvoltare Educațională, Socială și Antreprenoriat – Timișul de Centru (zona Vest)”, ID 130177

În perioada 01.07.2021 – 30.07.2021 se desfăsoară Concursul de planuri de afaceri din cadrul Proiectului „DESA1 – Dezvoltare Educațională, Socială și Antreprenoriat  – Timișul de Centru (zona Vest)”, ID  130177. În cadrul etapei de selecție a planurilor de afaceri pot participa persoane care au absolvit cursul de formare antreprenorială organizat în cadrul proiectului și care se încadrează în categoriile de grup țintă eligibile, cât și persoane care nu au participat la cursurile de formare antreprenorială organizate în cadrul  proiectului, dar au absolvit un curs de Competente Antreprenoriale si care se încadrează în categoriile de grup țintă eligibile (numărul de persoane care beneficiază de ajutor de minimis fără să fi participat la programul de formare antreprenorială organizat în cadrul proiectului nu va putea depăși 10% din numărul total de persoane beneficiare de ajutor de minimis acordate în cadrul proiectului.

În urma Concursului de Planuri de afaceri și a procesului de selecție a planurilor de afaceri     vor fi selectate, minim 12 planuri de afaceri, cu o valoare maximă de 100.000 lei. Sprijinul se acordă sub forma de subvenție pentru înființarea de întreprinderi și constă în finanțare nerambursabilă.

Ajutorul de minimis se va acorda într-o singură tranșă de 100%  așa cum a fost acesta          aprobat pe baza planului de afaceri și prevăzut în contractul de subvenție încheiat; Beneficiarul ajutorului de minimis trebuie sa facă dovada că a realizat din activitatea curentă, în termenul de 12 luni, venituri reprezentând minimum 5% din valoarea   tranșei primite. În cazul în care acest termen nu este respectat, beneficiarul este pasibil de returnarea integrală aajutorului de minimis primit.

Obiectivul general al proiectului este dezvoltarea socială, educaţională și de ocupare a 256 de persoane aflate în risc de sărăcie și excluziune socială din comunitatea marginalizată situată în zona Vest a teritoriului Grupului de Acţiune Locală Timişul de Centru, prin măsuri integrate în vederea întreruperii cercului vicios al excluziunii sociale și sărăciei.

Metodologia Concursului de planuri de afaceri si anexele necesare depunerii Planului de afaceri se regăsesc pe site-ul  www.desa1.ro si https://timisuldecentru.ro/metodologie-de-evaluare-si-selectie-a-planurilor-de-afaceri-varianta-finala/

Distribuie acest articol Oficial Media
Share