16/01/2021

Concursul cu premii ”Fii OM!”

Andreea a fost câștigătoarea concursului cu premii în acest weekend -de astă-dată-, o invitație la teatru! Felicitări participanților și vă așteptăm în fiecare săptămână să răspundeți întrebării noastre, să participați la concursul cu premii ”Fii OM!”. 

Concursul cu premii: ”Fii OM!”

Oficial Media organizează săptămânal concursul cu premii: ”Fii OM!”. Acesta se adresează cititorilor fideli ai cotidianului online Oficial Media -www.oficialmedia.com- și urmărește implicarea în viața socială și culturală a tuturor prietenilor O.M.!

A fi om înseamnă a fi responsabil. Înseamnă a cunoaşte ruşinea în faţa unei nefericiri care nu părea să depindă de tine. Înseamnă a fi mândru de o victorie pe care au obţinut-o tovarăşii tăi. Înseamnă a simţi, aşezându-ţi piatra, că şi tu contribui la construirea lumii. Antoine de Saint-Exupery

Premiul de vineri, o invitație la spectacolul teatrului Tony Bulandra, ”Vânătoarea sălbatică”, a fost adjudecat de Andreea Gabriela. Întâlnirea cu ea și prietenii ei a generat bucurie și ne-a făcut plăcere să împărtășim păreri și să mărim grupul iubitorilor de frumos. Mulțumim Teatrului Tony Bulandra pentru colaborare!

Vă așteptăm în fiecare zi să citiți paginile ziarului și să răspundeți la întrebarea săptămânii. Concursul cu premii ”Fii OM!” este o punte a prieteniei. Câștigătorii vor fi desemnați cu ajutorul RandomResult.com.
Mult succes! 🍀

Concursul cu premii ”Fii OM!”

Fotografii din foaierul teatrului Tony Bulandra Târgoviște

Distribuie acest articol Oficial Media
Share