Condamnați care candidează pentru Parlamentul României. Dincolo era mai ieftin!

puscariasi

Condamnați care candidează pentru un loc în Parlament, după ce zeci de mii de români au ieșit în stradă cerând schimbarea clasei politice. Până unde poate merge prostia electoratului unei societăți dacă s-ar întampla să voteze un astfel de politician!?

Cât de idiot poți fi pentru a pune lupul paznic la oi? Și când vorbim de lupi, facem referire la condamnați și condamnabili. Vorbim despre probleme grave în justiție, dosare penale, condamnări cu suspendare, cercetări în ”afaceri” păguboase pentru starea cetățeanului de rând. 

Un condamnat, în termeni populari, înseamnă pușcăriaș. Este capabil electoratul românesc să aducă în fruntea sa, pușcariași? Dacă da, atunci …dincolo era mai ieftin!

Adică ar putea merge la Jilava, Caragiale, Poarta Alba, Gherla, să aducă în Parlament direct de la producător, la un preț mult mai avantajos. Și desigur ar avea în Senat și la Camera Deputaților indivizi mai inocenți decât cei care cerșesc acum votul. Una este să furi milioane de euro de la toți românii amărâți, alta este să furi o găină de la un vecin.

Să optăm, deci, pentru pușcăriașii care au cauzat prejudicii minore: un portofel, un telefon, o galeată de struguri etc.

Citește si ”Romania Libera”: Partidul Social Democrat defilează cu o serie de candidați care au probleme cu legea, dar și cu campioni ai luptei anti-justiție 

cinesuntceimaitoxicicandida%c8%9bidepelistelepsdlaalegerileparlamentare_598554

 

 

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share