Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

CONFERINȚA DE EDUCAȚIE TIMPURIE 2022: TIMIȘOARA, 24 OCTOMBRIE ”Educația vine din inimă”

Luni, 24 octombrie, educatorii, învățătorii și profesorii din învățământul preșcolar și primar sunt invitați la prima ediție a Conferinței de Educație Timpurie organizată la Timișoara. Evenimentul cu tema ”Educația vine din inimă!” va avea loc la Casa Calfelor Kolping începând cu ora 9:00, iar accesul este GRATUIT pentru cadrele didactice din sistemul public de învățământ.
După 2 ani care au perturbat învățământul la nivel global, Conferința de Educație Timpurie organizată de Fundația Acorns prin divizia de evenimente First7 – Parents & Educators Coaching aduce în fața cadrelor didactice din regiunea de vest a României, specialiști în educație timpurie recunoscuți pentru contribuția la îmbunătățirea sistemului de învățământ pe plan local și internațional.
Din sesiunile de training, cadrele didactice vor putea înțelege mai bine nevoile de educație ale generațiilor actuale, își vor putea însuși strategii și seturi de activități ușor de aplicat la clasă, iar abordarea interactivă le va trezi entuziasmul și dorința de autodepășire, atât pe plan profesional, cât și personal.
Conceptul de ”stare de bine” în grădinițe și școli, cultivarea pasiunii educatorilor și învățătorilor pentru vocația aleasă, precum și leadership-ul în educație se regăsesc printre subiectele abordate de formatorii Conferinței de Educație Timpurie, într-un mod dinamic și interactiv. Toate prezentările vor beneficia de traducere simultană în căști.
Cei 3 specialiști prezenți la Conferința de Educatie Timpurie de la Timișoara sunt:
Helen O’Donoghue. A condus două mari școli internaționale, este pasionată de procesul de învățare a copiilor și de îmbunătățirea sistemelor educaționale. Pozițiile ocupate în cei 28 de ani de carieră în Malaezia, China, Vietnam, Franța, Olanda, Oman, Arabia Saudită, Elveția și Marea Britanie i-au consolidat o vastă experiență multiculturală.
Helen Battelley. Consultant, antrenor, autor și speaker de renume internațional în domeniul dezvoltării fizice și mișcării în educația timpurie și primară, Helen este respectată la nivel global pentru contribuția ei valoroasă la creșterea profilului activității fizice din primii ani și la reducerea comportamentelor sedentare. Stilul ei de antrenament este energic, pasional și extrem de motivant.
Valentina Secară este fondatoarea primei creșe private din România, Acorns Nursery, promotoare a conceptului de educație timpurie pentru copiii cu vârsta 0-3 ani și fondatoarea Conferinței de Educație Timpurie. Valentina Secară a realizat stadii de pregătire, atât în România, cât și în Marea Britanie, pe diferite arii din domeniul pedagogic și al managementului educațional.
Detaliile Conferinței de Educație Timpurie de la Timișoara pot fi consultate accesând link-ul: https://first7.ro/conferinte/conferinta-educatie-timpurie/editia-2022/timisoara/
Cadrele didactice din sistemul public de învățământ se pot înscrie GRATUIT, completând formularul de aici: https://forms.gle/qu8RDcJMvrVJCQWX9. Înscrierea angajaților din instituțiile private este posibilă printr-un e-mail la office@first7.ro
Eveniment organizat cu sprijinul sponsorilor: Zenos, Estetiq Solutions, Didactica Publishing House, Amos, Keyroad, Apa Nova, Imagine Art Studio, Imagine Print House, VDM Rental, OFIN, Almaj Iordache, BNI, Darcom, 5P Consulting, Asociația pentru Tulburări de Somn la Copii și Adolescenți (ATSCA).
Parteneri media: Revista Cariere, Itsy Bitsy, Kinderpedia, Suntmamica.ro, Suntparinte.ro, Didactic.ro, Yozi.
Despre Conferința de Educație Timpurie FIRST7
Conferința de Educație Timpurie este o inițiativă a Fundației Acorns prin FIRST7 – Centrul de training pentru părinți și educatori, al cărei scop este de a oferi personalului din educație soluții practice de predare, adaptate nevoilor copilului mileniului 3.
Conferința de Educație Timpurie se adresează educatorilor, învățătorilor, psihologilor, pedagogilor, îngrijitorilor și asistenților medicali din creșe, grădinițe și școli, precum și coordonatorilor responsabili cu întocmirea planificărilor pentru activitățile educaționale ale copiilor cu vârste între 0 și 10 ani și aduce anual în România experți internaționali în educație timpurie ce prezintă concepte noi și abordează subiecte esențiale pentru alinierea sistemului de învățământ preșcolar din România la cele mai performante modele internaționale.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share