Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Consiliul Județean Dâmbovița a inaugurat astăzi o nouă investiție în satul Sălcioara, comuna Mătăsaru

Consiliul Județean Dâmbovița a finalizat astăzi o nouă investiție, realizată în asociere cu Primăria Mătăsaru, mai exact un drum local pe o lungime de 2,3 km. Președintele administrației județene, Corneliu Ștefan, a fost prezent astăzi la eveniment, alături de secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Ionuț Săvoiu, primari din localitățile învecinate, consilieri județeni, locali, dar și cetățenii din comună care au aplaudat noul proiect.
„În asociere cu primăria condusă de Radu Naie, au fost asfaltate drumul principal și ulițele laterale din satul Sălcioara, pe o lungime de 2,3 km. Proiectul a avut valoarea de 2,3 milioane de lei, iar Consiliul Județean Dâmbovița a contribuit cu suma de 1,15 milioane de lei.
Și nu este singura investiție pe care o avem în comună! Prin Programul Județean de Dezvoltare Locală am alocat sumele necesare pentru:
– Realizarea unui trotuar pe Drumul Gării în Odaia Turcului până la Gara Mătăsaru – 280.000 de lei;
– Construirea unei baze sportive în comuna Mătăsaru – 470.000 de lei.
Cel mai mare proiect din comuna Mătăsaru, peste 50.000.000 de lei, este însă cel prin care vom extinde rețeaua de apă uzată cu 22 de km și vom amenaja 1.000 de racorduri la aceasta.
Totodată, Consiliul Județean Dâmbovița va cumpăra pentru elevii Școlii Gimnaziale Mătăsaru echipamente digitale, mobilier și toate dotările necesare unui învățământ de calitate, în valoare de 1.130.000 de lei. Sprijinim toate localitățile dâmbovițene!”, a transmis Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița.
Imagini de la evenimentul care a avut loc în această dimineață:

Distribuie acest articol Oficial Media
Share