Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Consiliul Județean Dâmbovița – modificări la pagina web a instituției

Viitorul înseamnă digitalizare și asigurarea unei cât mai bune informări a dâmbovițenilor în ceea ce privește activitatea Consiliului Județean Dâmbovița.

În cadrul conferinței de presă de astăzi, 29 ianuarie 2021, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a prezentat modificările ce au fost aduse paginii web a instituției ( www.cjd.ro ).

Noua pagină web a Consiliului Județean Dâmbovița este accesibilă pe toate dispozitivele, în funcție de mediul de vizionare (desktop, laptop, tabletă, telefon), astfel încât să le putem oferi utilizatorilor o experiență excelentă de navigare.

Actualul site permite relaționarea bidirecțională administrație – cetățean prin formularele de contact, dar are și module prin care persoanele juridice pot face solicitări online pentru diferite documente, care pot fi eliberate de administrația județului.

Pagina beneficiază și de o opțiune prin care persoanele cu dizabilităţi pot observa, înţelege, naviga şi interacţiona cu noul website al Consiliului Județean Dâmbovița.

Tot de astăzi, este funcțională aplicația de mobil a instituției Consiliul Județean Dâmbovița. Aceasta se va putea instala pe dispozitivele cu sisteme de operare iOS și ANDROID. Aplicația conține toate informațiile de care au nevoie dâmbovițenii, dar și turiștii care ajung în județul nostru.

Aplicația Consiliului Județean Dâmbovița va permite trimiterea de sesizări cu diferite probleme care țin de administrația județului, dar va avea și secțiuni unde vor fi afișate informații publice. Evenimentele care se vor desfășura în județul Dâmbovița – fie că vorbim de un concert, lansare de carte, ziua unei localități, piesă de teatru sau expoziție de artă – vor putea fi vizualizate cu toate informațiile necesare în cadrul unei secțiuni de evenimente.

Turiștii care vor instala această aplicație vor avea la dispoziție informații legate de obiectivele turistice din județul nostru”, a precizat președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

Biroul Comunicare, Relații Externe al Consiliului Județean Dâmbovița

Distribuie acest articol Oficial Media
Share