Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Controlul Tantarilor – Cum se executa profesionist o dezinsectie tantari

Odata cu sosirea verii mult asteptate, oaspetii neasteptati apar in case si apartamente – tantarii enervanti si suparatori. Aceste insecte apartin tipului de de insecte care se hranesc cu sange si, de regula, locuiesc in incinte care au diferite scopuri.

dezinsectie tantari
Dezinsectie, Deratizare si Dezinfectie SRL ( Servicii de deratizare ) Adresa: Strada Vigoniei 6, Bucuresti CP 040341 Telefon: 0765 444 422 / Program: Deschis non-stop

Tantarii provoaca o multime de neplaceri oamenilor. In primul rand, aceste insecte „vaneaza” noaptea, deci este aproape imposibil sa adormiti intr-o camera cu o mare concentratie a acestor insecte. In zona muscaturii de pe corpul uman, apare intotdeauna iritatie, insotita de o reactie alergica si mancarime severa. Dar cel mai neplacut fapt ramane ca tantarii sunt cei care poarta boli atat de periculoase precum febra tifoida, encefalita si malaria.

Poti scapa singur de tantari?

  • Astazi, exista multe produse diferite pentru controlul tantarilor in interior. De aceea, pentru multi oameni se intampla sa faca singuri aceasta activitate neplacuta. Cu toate acestea, nu toate instrumentele sunt eficiente. Puteti pulveriza in mod constant ulei de cedru acasa, puteti pune ghivece cu rosii pe pervazul ferestrei, crezand cu naivitate ca mirosul lastarilor tineri va speria supatorii si enervantii tantari, precum si sa atarnati plase si sa utilizati alte metode populare. Dar nu va mirati daca noaptea auziti din nou bazaitul usor enervant al unui tantar care ajunge la dvs.

In ceea ce priveste aerosolii si fumigatorii moderni, cremele si deodorantele speciale, acestia, de regula, nu alunga complet tantarii, ci ii sperie doar o vreme. In acelasi timp, utilizarea unor mijloace care sunt puse in vanzare in domeniul public ar trebui sa fie extrem de atenta, astfel incat substantele folosite sa nu aduca mai mult rau decat tantarii cu care urmau sa lupte.

Afla mai jos cum se executa o dezinsectie anti-tantari de catre o firma de deratizare profesionista:

Exterminarea tantarilor cu ajutorul firmelor de dezinsectie profesioniste

Compania noastra foloseste cele mai moderne echipamente si mijloace pentru a ucide tantarii care nu vor dauna oamenilor, precum si animalelor domestice care locuiesc in casa, deoarece actiunea lor este intotdeauna orientata spre combaterea insectelor enervante. Toate substantele utilizate sunt supuse unui proces preliminar de certificare si sunt complet sigure pentru sanatatea si bunastarea umana.

Proprietarul incintei nu trebuie sa-si faca griji ca, dupa lucrarile efectuate de angajatii companiei noastre, orice pete vor ramane pe piesele de mobilier si garderoba, iar interiorul elegant va fi distrus. Toate manipularile pentru distrugerea completa a insectelor sunt efectuate rapid si complet in siguranta.

Dezinsectie, Deratizare si Dezinfectie SRL ( Servicii de deratizare ) Adresa: Strada Vigoniei 6, Bucuresti CP 040341 Telefon: 0765 444 422 / Program: Deschis non-stop

Specialistii companiei noastre desfasoara activitati de dezinsectie impotriva tantarilor in conformitate cu o schema stricta:

  • inainte de a utiliza instrumentele necesare, locatiile sunt diagnosticate;
  • sunt identificate locurile in care se acumuleaza tantarii;
  • se dezvolta o strategie de dezinsectie pas cu pas, cu selectarea insecticidelor necesare si dozarea acestora;
  • se iau o serie de masuri pentru distrugerea adultilor si a tantarilor in stadiul larvelor.

Specialistii trateaza ambele surse de crestere a insectelor cu substante speciale si aplica solutii la posibilele locuri de aterizare a tantarilor: pereti, ferestre, tavane, usi, suprafete de mobilier (in interior) si pe peluze, arbusti, copaci (in zone exterioare).

Dezinsectie, Deratizare si Dezinfectie SRL ( Servicii de deratizare ) Adresa: Strada Vigoniei 6, Bucuresti CP 040341 Telefon: 0765 444 422 / Program: Deschis non-stop

Prin contractarea companiei noastre, fiecare client are garantia ca primeste un serviciu de inalta calitate, care va va permite sa va bucurati de o sedere placuta, un somn odihnitor si o viata fara disconfort inutil. Cu o vasta experienta practica, toti angajatii companiei angajati in combaterea daunatorilor vor efectua rapid si eficient lucrarile necesare in interior sau exterior.

Costul serviciilor noastre va surprinde placut chiar si pe cei mai inraiti sceptici, iar rezultatul va incanta.

Informatii detaliate despre alte servicii de dezinsectie sau deratizare poti gasi pe wwww.pestcontrol-bucuresti.ro

Pentru o lista o bolilor raspandite de tantari si a riscului pe care il presupune o muscatura de tantari poti consulta mai multe informatii in studii de specialitate aici sau aici

Dezinsectie, Deratizare si Dezinfectie SRLServicii de deratizare – Adresa: Bloc 14, Strada Vigoniei 6, București 040341 – Telefon: 0765 444 422 – Program non-stop

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">