Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Corneliu Ștefan a prezentat candidații PSD Dâmbovița la alegerile parlamentare

 Corneliu Ștefan, președinte PSD Dâmbovița, a prezentat în cadrul unei conferințe de presă, candidații Partidului Social Democrat pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. Liderii PSD îi îndeamnă pe oameni să iasă la vot și îi asigură pe cetățeni că ”au doar un singur gând”, acela de a dezvolta comunitățile locale din județul Dâmbovița.

Corneliu Ștefan, declarații pe larg din conferința de presă:

”PSD Dâmbovița propune pentru Senatul României primul pe listă, pe vicepreședintele Senatului României, fost ministru în guvernele PSD, în prezent președinte executiv al organizației PSD Dâmbovița, pe domnul senator Titus Corlățean.

Pe locul 2, pe doamna Claudia Gilia, actualmente deputat, profesor la Universitatea Valahia din Târgoviște și cu siguranță va fi al doilea senator din partea PSD. Ne propunem să luăm doi senatori la alegerile din 6 decembrie.

Pe locul 3, pe domnul Săvoiu Ionuț, fost deputat, în momentul de față consilier județean, de profesie inginer.

Pe locul 4, pe domnul profesor Cucui Ion, fost rector al Universității Valahia din Târgoviște în două mandate, un om cu experiență, profesor universitar renumit și în Dâmbovița și în România dar și la nivel european.

Și nu în ultimul rând pe fostul secretar de stat al Guvernului României pe domnul Olteanu Cătălin, un om care s-a implicat în activitatea guvernamentală.

Pentru Camera Deputaților,

PSD l-a propus primul pe listă pe domnul Ioan Vulpescu, în acest moment senator în Parlamentul României, de profesie teolog și președintele Institutului Social Democrat, un om care are rădăcinile în județul Dâmbovița, un dâmbovițean, un om care a fost ministru al culturii în guvernul PSD, un om care s-a implicat cu foarte multe proiecte culturale în România.

Pe locul 2, pe doamna Carmen Holban, în acest moment deputat în Parlamentul României, de profesie farmacist, deputat și om al echipei PSD care în ultimii 4 ani a rămas alături de PSD și bineînțeles a susținut toate proiectele inițiate de colegii primari din județul Dâmbovița, a susținut toți colegii care au avut legătură cu partea guvernamentală.

Pe locul 3, pe domnul Popa Mihai Radu, de profesie jurnalist, fost deputat în Parlamentul României, actualmente vicepreședinte al PSD Dâmbovița.

Pe locul 4, pe domnul fost deputat până acum 2 săptămâni, Țachianu Marian în acest moment primar al comunei Braniștea, fost coleg în Comisia de Administrație Publică, un om care s-a implicat în foarte multe proiecte la nivelul Parlamentului României.

Pe locul 5, pe domna Dincă Georgeta, notar public, de profesie jurist.

Pe locurile 6 și 7 am propus doi primari tineri care au câștigat în cele două localități Corbii Mari și Răzvad cu scoruri de peste 85%, pe locul 6 domnul Bănică Iuliu și pe locul 7 Spătaru Emanuel.

Pe locul 8 pe domnul avocat Vasilescu Liviu, în acest moment consilier județean din partea PSD Dâmbovița.

Și nu în ultimul rând, pe locul 9, pe domnul Istrate Mihai, inginer, expert accesare fonduri europene, un om care s-a implicat și în viața administrativă.”

Imagini din conferința de presă:

”În concluzie, PSD propune dâmbovițenilor cea mai puternică echipă pentru Parlamentul României. Eu în calitatea mea de președinte al CJ Dâmbovița împreună cu primarul Târgoviștei, Cristian Daniel Stan, împreună cu toți colegii primari din județul Dâmbovița aleși în scrutinul din 27 septembrie, împreună cu toți consilierii locali din fiecare localitate și nu în ultimul rând cu toți consilierii județeni, susținem cu toată forța și cu toată tăria cei mai puternici oameni pentru Parlamentul României.

Pe această cale vreau să mulțumesc încă o dată dâmbovițenilor pentru votul masiv din 27 septembrie și așa cum am venit cu liste puternice în fiecare comunitate locală, în fiecare localitate pentru alegerile locale venim în fața dâmbovițenilor și cu oameni pregătiți pentru Parlamentul României.

Invit dâmbovițenii să vină alături de PSD și pe data de 6 decembrie, să iasă la vot, bineînțeles respectând măsurile și normele în vigoare și vreau să îi asigur că 4 ani de zile împreună cu echipa PSD, împreună cu colegii mei din administrația locală și împreună cu viitorii senatori și deputați, că avem un singur gând, acela de a dezvolta comunitățile locale din județul Dâmbovița.” a mai adaugat Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița.

Material realizat la comanda PSD Dâmbovița, CMF 11200020

Distribuie acest articol Oficial Media
Share