27/01/2021

Corneliu Ștefan, candidat PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița

PSD Dâmbovița a depus astăzi listele de candidați pentru Consiliul Județean Dâmbovița. Președintele Organizației, deputatul Corneliu Ștefan este candidat pentru funcția de președinte al CJD. Peste 77.000 de dâmbovițeni au semnat pentru susținerea Partidului Social Democrat la alegerile locale din 27 septembrie.

Liderul PSD, Corneliu Ștefan a precizat că va continua toate proiectele deja începute, dar va construi în continuare, alături de cei din echipa sa, un master plan cu o extindere pe următorii 10 ani, un program care urmărește dezvoltarea comunităților din județul Dâmbovița.

Corneliu Ștefan, candidatul PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița:

Astăzi este un eveniment deosebit pentru organizația PSD Dâmbovița și pentru județ. Organizația noastră a depus lista de candidați pentru CJ Dâmbovița, candidatul pentru funcția de președinte al CJ Dâmbovița. În primul rând vreau să mulțumesc tuturor dâmbovițenilor care ne-au susținut în perioada de precampanie, avem peste 77.000 de semnături valide, mai exact 77 008 semnături, am avut 84 000 dar au fost și dubluri și sunt lucruri care nu au corespuns conform legii în vigoare.

Citește și:

Lista de candidați PSD pentru Consiliul Județean Dâmbovița

Încă o dată le mulțumesc tuturor dâmbovițenilor și vreau să îi asigur pe această cale că este o onoare pentru noi și o responsabilitate să fie alături de noi în număr atât de mare. Fac o paranteză, acum 4 ani de zile când nu erau condiții de pandemie, PSD a depus 67 500 de semnături, astăzi am depus 77 000 de semnături.

Avem cea mai puternică echipă de consilieri județeni pe care o propunem dâmbovițenilor. Suntem singura echipă determinată, singura echipă aplecată asupra tuturor proiectelor din județul Dâmbovița și suntem primul partid care a depus listele de semnături și candidaturile pentru alegerile din 27 septembrie. Vom continua toate proiectele care sunt deja începute în județul Dâmbovița, dar nu în ultimul rând, vom veni în fața dâmbovițenilor, așa cum am promis, cu un master plan de dezvoltare al județului care se întinde pe 10 ani.”

Imagini de la conferința de presă:

Distribuie acest articol Oficial Media
Share