Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Corneliu Ștefan despre alegerile din 2024: ”Îmi doresc să mergem singuri la alegerile locale, pe sigla PSD”

Corneliu Ștefan, președinte PSD Dâmbovița, a vorbit astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, despre toate investițiile realizate de social democrați în județul nostru, dar a răspuns și la întrebările legate despre alegerile din 2024. Întrebat dacă PSD va face o alianță cu un alt partid, Corneliu Ștefan a spus că în acest moment nu s-a luat în calcul această variantă și că personal, își dorește că social democrații să candideze singuri pe listele electorale. Acesta consideră că Partidul Social Democrat are cele mai mare șanse să câștige alegerile de anul viitor pentru numărul mare de proiecte implementate de-a lungul timpului dar și pentru modul în care au fost alături de oameni.

Declarații pe larg:

”Noi ne-am axat pe partea administrativă, dar suntem pregătiți și din punct de vedere politic. Chiar săptămâna trecută am avut un comitet politic executiv județean, împreună cu toți colegii, parlamentari, primari, cu președinți de organizație, în care am anunțat că a început campania in interiorul organizației PSD Dâmbovița.
Vom avea 5 rânduri de alegeri: europarlamentare, locale, parlamentare și două tururi la alegerile prezidențiale.

”Organizația PSD Dâmbovița este pregătită pentru anul electoral 2024”

Vom avea discuții cu toate birourile organizațiilor locale, vom începe chiar mâine cu Găești, joi cu organizația Moreni, vineri Titu, sâmbătă Pucioasa și Fieni, iar de săptămâna viitoare vom începe cu celelalte 82 de localități din mediul rural. Legat de candidați, în aceste întâlniri din teritoriu vom stabili și candidații pentru 2024. Pe noi ne interesează toate alegerile, nu doar cele locale.
Pentru alegerile locale și europarlamentare vom merge singuri în aceste competiții și ne interesează ce vom câștiga la nivel național.

”PSD nu va face, în acest moment, nicio alianță cu vreun partid politic. Cred că e normal să mergem fiecare pe sigla lui”

În urma alegerilor din 2024, în functie de numărul de parlamentari pe care îl va obține fiecare partid, vom stabili și alianța politică viitoare. Știm doar data de 9 iunie 2024 pentru alegerile europarlamentare.
Eu îmi doresc să mergem singuri la alegerile locale, pe sigla PSD. Trebuie să știm exact forța PSD, câți aleși locali, câți consilieri locali, câți primari. Avem prima șansă pentru că suntem partidul cel mai aproape de oameni și avem cele mai multe proiecte”, a explicat Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share