Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Corneliu Ștefan, întâlnire cu Excelența Sa, domnul Özgür Kivanç Altan, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Turciei în România

Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, s-a întâlnit astăzi, la Niculești, cu Excelența Sa, domnul Özgür Kivanç Altan, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Turciei în România. Locația nu a fost deloc întâmplătoare, la Niculești fiind în curs de amenajare unul dintre cele mai mari terenuri de golf din Europa, dezvoltatorul turc alocând acestui proiect aproximativ 60.000.000 de EURO.
”Investițiile cu capital turcesc din Dâmbovița, nu puține ca număr, demonstrează capacitatea județului nostru și a comunităților locale de răspunde în mod satisfăcător cerințelor oamenilor de afaceri din diverse domenii, de la sport și recreere până la producția de electrocasnice și facilitățile conexe acesteia.
Totodată, i-am prezentat Excelenței Sale, domnului Özgür Kivanç Altan, o serie de alte elemente particulare ale județului nostru, acestea având menirea de a crește gradul de atractivitate și interesul oamenilor de afaceri turci în ceea ce privește viitoare investiții.
Mulțumim pentru vizită Excelenței Sale, domnul Özgür Kivanç Altan, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Turciei în România.
L-am asigurat și pe această cale de faptul că toți investitorii vor beneficia de sprijinul Consiliului Județean Dâmbovița și al administrațiilor publice dâmbovițene, dezvoltarea relațiilor bilaterale existente fiind dovada unei bune colaborări româno-turce”, a precizat Corneliu Ștefan, președinte PSD Dâmbovița, pe pagina de facebook.
Distribuie acest articol Oficial Media
Share