Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Corneliu Ștefan: Mediul privat și administrațiile publice pun în mișcare acest județ

Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, a participat la Gala Topul Firmelor organizată de Camera de Comerț Dâmbovița. La realizarea clasamentului Topul Firmelor din Dâmbovița 2023 au fost analizate 11.802 de bilanțuri financiar-contabile ale companiilor active în județul Dâmbovița. Dintre acestea, 2.097 de bilanțuri au intrat în competiția pentru primele 10 poziții în clasament, în conformitate cu metodologia de realizare a topurilor de firme.
”I-am felicitat în această seară pe participanții și câștigătorii celei de-a 30-a ediții a Topului Firmelor din Dâmbovița. Sunt cea mai bună dovadă a coerenței mediului de afaceri dâmbovițean.
Mediul privat și administrațiile publice pun în mișcare acest județ. Împreună, demonstrăm că soluția dezvoltării unitare este crearea de oportunități de business, dar și asigurarea condițiilor optime pentru cei care deja activează în diferite domenii. Toate acestea vor avea un singur rezultat, dorit de noi toți: creștere economică și noi oportunități.
 În încheiere, vreau să-l felicit pe domnul Valentin Calcan, președinte al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița, pentru tot sprijinul acordat mediului de afaceri dâmbovițen”, a precizat Corneliu Ștefan.
Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin