Corneliu Ștefan: Parlamentarii PSD Dâmbovița au votat pentru achiziționarea unui angiograf la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște

Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, i-a felicitat astăzi pe parlamentarii PSD Dâmbovița pentru amendamentul depus și aprobat, prin care, din bugetul național pe anul 2023, mai exact 2,5 milioane de lei vor merge către Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște, secția de Cardiologie, pentru achiziționarea unui angiograf.
Astfel, senatorul Titus Corlățean și deputații Carmen Holban, Ioan Vulpescu, Marian Țachianu și Radu Popa au votat astăzi amendamentul în ședința reunită a Camerei Deputaţilor și a Senatului.
 ”Consiliul Județean Dâmbovița, care derulează un amplu proiect de extindere, modernizare și dotare a Secției de Cardiologie, va asigura diferența necesară achiziționării aparatului angiograf.
 De asemenea, Consiliul Județean Dâmbovița va asigura, integral, suma construirii noului corp de clădire de aproape 450 metri pătrați ce se va compune printre altele, din:
📍 Sala unde va funcționa aparatul angiograf;
📍 Cameră control și cameră tehnică;
📍 Spațiu echipare medici;
📍 Cabinet medici și asistente;
📍 Depozit materiale sterile și instrumentar steril;
📍 Grupuri sanitare și vestiare;
📍 Spațiu preoperator;
📍 Spațiu postoperator;
📍 Grup sanitar pacienți”, a precizat Corneliu Ștefan pe pagina de facebook.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share