22/10/2020

Corneliu Ștefan, PSD: Vom face tot ce este omenește posibil ca școala sa fie un mediu cât mai sigur

Deputatul PSD, Corneliu Ștefan, a transmis aztăzi un mesaj la început de an școlar pentru toți cei implicați în procesul educațional. Din postura de candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan
a spus că va face tot ce este omenește posibil ca școala sa fie un mediu cât mai sigur.
”Asta faceam noi, PSD DÂMBOVIȚA: suntem lângă oameni și tot ceea ce propunem vine ca urmare a faptului că suntem alături de oameni. Le cunoaștem nevoile, grijile și, întotdeauna, lucrăm în interesul cetățeanului. Îi asigur că, după 27 septembrie, de la conducerea Consiliului Județean Dâmboviţa, le voi fi alături pentru că suntem o echipă unită: dâmboviţenii și PSD.” a menționat Corneliu Ștefan.

Corneliu Ștefan: Începerea anului școlar este umbrită de această pandemie

”Prima zi de școală!
Emoții pentru cei care călcați pentru prima dată într-o sală de clasă, bucuria revederii pentru cei care v-ați întors din vacanță.
Din păcate, începerea anului școlar este umbrită de această pandemie care vă răpește puțin din cele mai frumoase clipe ale copilăriei.
Trebuie doar să fiți atenți la ceea ce vă spun părinții, învățătorii și profesorii voștri și vom trece cu bine peste această încercare. Vă urez, dragi copii, să aveți un an cât mai liniștit! Să fiți cuminți și să vă dați toată silința la școală, chiar dacă o parte dintre voi veți învăța on-line de acasă.
Cât despre părinți și bunici, îi asigur că vom face tot ce omenește este posibil ca școala sa fie un mediu cât mai sigur și mai sănătos pentru copiii și nepoții lor. Cadrelor didactice le spun că sunt alături de ele și știu că le va fi foarte greu pentru că au o responsabilitate uriașă. Sunt convins însă că vor face față cu brio tuturor provocărilor.
Urez tuturor un an școlar liniștit, plin de bucurii, realizări și, cel mai important, să ne vedem sănătoși!”
De asemenea, liderul PSD a participat ieri și la inaugurarea școlii din Valea Voievozilor, comuna Răzvad.
”Încă o investiție importantă bifată de primarul Emanuel Spătaru, încă o promisiune onorată de un primar social-democrat. Emanuel a schimbat comuna Răzvad și nu o spun doar eu. Mi-au spus-o zecile de oameni cu care, astăzi, am stat de vorbă. Ca peste tot, și aici, la Răzvad, se simte nevoia unui primar care să știe ce este mai bine pentru comunitate.” 
Material realizat la comanda PSD Dambovita; CMF: 21200019
Distribuie acest articol Oficial Media
Share