Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Corneliu Ștefan și-a dat demisia din funcția de președinte executiv al PSD Dâmbovița

Organizația PSD Dâmbovița nu mai prezenta nici măcar un interes de “așa nu”. Și când nu mai ai nimic de spus, ieși din istorie. Deputatul Corneliu Ștefan încearcă în al nouălea ceas să readucă la viață una din cele mai puternice organizații social-democrate din țară.

Daca va fi scos din stadiul de SRL, din situația de a fi vândut la fier vechi la preț de nimic, neținând cont de oameni, PSD ar putea avea din nou un cuvânt pe scena politicii dâmbovițene.

Corneliu Ștefan și-a dat demisia din funcția de președinte executiv al PSD Dâmbovița

”Dragi colegi din #PSD #Dâmboviţa, decizia mea de a demisiona din funcţia de preşedinte executiv al organizaţiei judeţene a venit ca urmare a analizării personale a întregii activităţi a filialei noastre de după alegerile din data de 15 martie 2019.

Am inclus aici şi campania electorală pentru alegerile europarlamentare, rezultatele obţinute, total nesatisfăcătore, dar şi relaţiile interumane din cadrul filialei, modul de abordare a unor probleme de partid de indivizi care aupătruns în organizaţia noastră pe uşa din dos şi care au început să dirijeze obscur activitatea internă.

Deputat Corneliu Ștefan - Oficial Media
Deputat Corneliu Ștefan – Oficial Media – Conferință de Presă

Hotărârea mea de a renunţa la această funcţie reprezintă un semnal de alarmă, o undă de mobilizare a noastră, a tuturor celor care muncim de ani buni pentru această organizaţie, pentru cetăţenii judeţului Dâmboviţa, pentru promovarea proiectelor socio-economice.

Îndemnul meu este de a rămâne uniţi şi de a intra cât mai curând în matca firescului şi normalităţii, respectând principiile statutare după care ne-am călăuzit până acum.

Suntem o organizaţie puternică, una dintre cele mai mari din ţară şi nu trebuie să ne diluăm credibilitatea, forţa, în jocurile meschine ale interesului unora sau altora.

Avem datoria faţă de cetăţenii acestui judeţ, faţă de oamenii care ne-au acordat încrederea, de a nu-i dezamăgi, de a le arăta că suntem uniţi şi că luptăm pentru binele Dâmboviţei, pentru prosperitatea acestui judeţ, nu pentru un anume grup de interes. #Gata! Trebuie să readucem normalitatea în PSD Dâmboviţa!” a declarat deputatul Corneliu Ștefan.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share