Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Corneliu Ștefan și prefectul județului Dâmbovița, alături de oamenii afectați în urma incendiului de la Crevedia

Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, a revenit astăzi la Crevedia, alături de prefectul județului Dâmbovița, Claudia Gilia, pentru a sta de vorbă cu oamenii ale căror case și gospodării au fost afectate în nefericitul eveniment de sâmbătă.
Astfel, cetățenii au fost anunțați că mâine, în ședința Consiliului Judeţean Dâmbovița, vor fi aprobate primele sume pe care le vor putea folosi pentru nevoile pe care aceștia le au în prezent.
”De asemenea, împreună, am stabilit că toți copiii familiilor afectate vor primi rechizite și haine pentru a începe anul școlar cu bine. Tot astăzi, alături de Crucea Roșie, am dus frigidere, alimente, apă, pături și alte lucruri care îi vor ajuta în spațiile de cazare ce le-au fost puse la dispoziție.
I-am asigurat că imediat după evaluarea pagubelor, vom transmite premierului Marcel Ciolacu solicitarea prin care, din fondul de rezervă al Guvernului, să fie alocate, cât mai rapid, sumele necesare reconstruirii și reparării caselor afectate”, a precizat Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, pe pagina de facebook.
Distribuie acest articol Oficial Media
Share