Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Cosmin Bozieru: ”Iohannis vrea să stoarcă și ultima picătură electorală pe tema justiției”

Cosmin Bozieru, fost viceprimar al municipiului Târgoviște conduce astăzi organizația ALDE a reședinței județului Dâmbovița. Fiindcă suntem în pragul unui eveniment electoral am ales să stăm de vorbă cu domnia sa pe această temă. 

Cosmin Bozieru

La doar o lună de la plecarea din PSD -acolo unde se pare că nu se mai regăsea- domnul Bozieru a consolidat deja structura organizației târgoviștene a ALDE.

Citește și: PSD a pierdut un fost viceprimar al Târgoviștei. Cosmin Bozieru preia Organizația ALDE Târgoviște

Oficial Media: Care era atmosfera în echipa primariei și ce a determinat demisia din funcția de consilier al primarului?

Cosmin Bozieru: Atmosfera era una bună, așa cum a fost încă de la începutul mandatului meu de viceprimar. Rezultatele obținute de administrația locală sunt efectul acestei bune atmosfere de colaborare și eu spun că este unul bun. Târgoviștea s-a dezvoltat susținut și constant în ultimii cinci ani, indiferent de ce ar spune unii sau alții.

OM: De ce demisia din PSD și, dacă ați avut mai multe oferte politice înainte de a face pasul spre ALDE?

CB: M-am înscris în ALDE pentru că am considerat că este partidul unde pot să construiesc și să demonstrez că ALDE reprezintă alternativa adevăraților liberali. Sigur că a contat și încrederea și aprecierea pe care mi le-au acordat oamenii de aici. Îl cunoșteam pe Ionel Petre de mulți ani și știam că o să fac o echipă bună cu el.

IONEL PETRE – Președinte ALDE Dâmbovița

”Am avut discuții din februarie 2015 cu domnul Bozieru, și am mizat pe expertiza lui ca și președinte al PPDD Dâmbovița și sunt convins că mai are legături cu oamenii din județ, acolo unde vrem să construim organizațiile locale.

Iată că întărim organizația Târgoviște cu un om care poate să muncească, care știe să dezvolte o organizație politică și a avut rezultate cu PPDD. Sunt convins că putem repeta aceeași istorie, de a crește în sondaje și în rezultatele de la vot. Pentru Filiala Dâmbovița și pentru organizația municipală, Cosmin Bozieru este un câștig. Ne-am dorit alături nu doar oameni care gândesc liberal, dar care și acționează liberal.”

OM: La ce procent vă așteptați pe zona municipiului Târgoviște la alegerile europarlamentare?

CB: Acum nu va așteptați să fac minuni într-o lună de zile. Eu sper ca alegătorii să aprecieze candidații noștri care sunt oameni care au demonstrat că știu să se bată pentru interesele României în Parlamentul European și să scoatem un scor format din două cifre.

OM: Ajută referendumul partidul pe care îl reprezentați ținând cont că prezența la vot va fi semnificativ mai ridicată decat în mod normal.

CB: Referendumul nu ajută pe nimeni. Este doar un instrument prin care președintele vrea să intre și el în campania electorală. Să ne fie clar, motivul pentru care face Iohannis referendum, nu tine de faptul că nu mai poate el de grija justiției din România, de toate abuzurile și derapajele care au avut loc. El vrea doar să stoarcă și ultima picatură electorală pe acest subiect. Eu sper ca românii să iasă în număr cât mai mare la vot și să aleagă așa cum cred ei că e mai bine pentru România. Am încredere în votul lor și nu ne sperie o prezență mare la vot.

Citește și: Politica mea a fost întotdeauna cea a dialogului și a comunicării pozitive.

OM: Din deplasarile in teritoriu ati concluzionat care este categoria de varsta a simpatizantilor ALDE?

CB: Simpatizanții ALDE sunt de toate vârstele, în principal oameni cu convingeri liberale, care respectă drepturile și libertățile cetățeanului, un principiu de bază al liberalismului, pe care, din pacate, PNL l-a abandonat.

OM: Pe fondul neîncrederii populației în principalele două partide, PSD și PNL, din ce direcție credeți că veți atrage atât membri cât și votanți?

CB: Noi speram să convingem cât mai mulți români să ne voteze și să vină alaturi de noi, indiferent din ce direcție vor veni.

PSD a pierdut un fost viceprimar al Târgoviștei. Cosmin Bozieru preia Organizația ALDE

ALDE Dâmbovița și-a mărit echipa cu un nou membru. De data aceasta este vorba de Cosmin Bozieru, fostul viceprimar al municipiului Târgoviște și consilier al primarului. Președintele ALDE Dâmbovița, Ionel More…

Vosganian: ALDE este singurul partid fără structuri comuniste

Călin Tăriceanu și cu mine suntem singurii care am scăpat, declară Varujan Vosganian. ALDE este singurul partid fără structuri comuniste. Aflat la Târgoviște, vicepreședintele ALDE, deputatul Varujan Vosganian, More…

Târgoviștea Egalității de Șanse – Cel mai mare proiect social derulat la nivelul municipiului

Târgoviștea Egalității de Șanse – Cel mai mare proiect social derulat la nivelul municipiului Astazi, la sediul Primăriei Târgoviște a avut loc o conferință de presă cu privire la deschiderea unui More…

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share