30/10/2020

Creatorii unuia dintre cele mai mari Festivaluri din Europa, Untold și Neversea, vor „ataca” Timișoara

Aeroportul de la Cioca, adică mai bine de 90 ha de teren, aflat în afara orașului va deveni în curând o zonă de agrement pentru timișoreni. Va deveni un loc de recreere înconjurat de păduri, de ochiuri de apă și multă verdeață, unde vor avea loc festivaluri și spectacole în aer liber în afara orașului.

Astăzi a fost semnat un protocol între autoritățile locale și creatorii Festivalului Untold și Neversea , care vor aduce și la Timișoara experiențe unice după Cluj Napoca și Constanța. După cum spunea însuși Bogdan Buta, managerul festivalului, își dorește să vină cu o poveste unică către Timișoara, Capitala Vestului.

Acum după ce s-a semnat protocolul se vor demara şi lucrările de amenajare a terenului, pentru ca în 2023 să fie tăiată panglica cu prima ediție a festivalului.

„Ne dorim să organizăm un festival nou, care să devină, în timp, cel puțin la fel de celebru. Prin organizarea și pemanetizarea  unui astfel de eveniment, prin promovarea orașului nostru ca destinație turistică pe plan intern și internațional,  Timișoara va beneficia de expunere națională și internațională, devenind un pol de atracție la nivel mondial” a declarat Nicolae Robu, primarul municipiului Timişoara.  

Distribuie acest articol Oficial Media
Share