Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Credit rapid în 5-10 minute pentru casa visurilor tale

În prezent, există posibilitatea de a obține rapid un credit prin intermediul unei aplicații mobile, tablete sau calculator. Această opțiune de a primi un credit în doar 10 minute este promovată de diverse instituții financiare. Întrebarea este, totuși, dacă aceasta este doar o strategie de marketing sau o oportunitate reală? Cărui tip de client i se potrivește un credit rapid în 10 minute?

Experții financiari explică că, în contextul pieței imobiliare actuale, toate instituțiile financiare sunt nevoite să dezvolte acest nou proces ultra-rapid. Scopul este de a oferi clienților șansa de a acționa rapid în achiziționarea casei sau terenului dorit, având astfel prioritate față de alți potențiali cumpărători și putând finaliza tranzacția foarte repede, deoarece obțin în doar câteva minute aprobarea creditului lor. Aceasta devine cu atât mai interesant atunci când vizitele la proprietăți sunt organizate într-o singură zi.

Astfel, clienții pot trece de la o simulare a creditului la o cerere reală de la distanță. Apoi, sunt contactați de instituția financiară și își pot concretiza cererea, fie în agenție, fie de la distanță. Toate acestea pot fi realizate „în mai puțin de 24 de ore”, susțin unele instituții financiare.

În plus, tarifele propuse sunt destul de avantajoase, iar procesul de obținere a creditului este rapid și lipsit de birocrație.

Cu toate acestea, un credit rapid în 10 minute nu este disponibil pentru oricine și se adresează unui profil de client foarte specific. Pentru a beneficia de un astfel de credit, trebuie să îndepliniți anumite criterii, cum ar fi starea veniturilor, situația profesională (stabilă sau instabilă?), suma solicitată, scopul creditului, și altele, relatează creditrapidin10minute.info.

Conform experților, acest tip de credit în 10 minute se adresează în primul rând clienților cu venituri foarte mari și cu posibilitatea de a câștiga suficient pentru a rambursa creditul. În general, este destinat debitorilor cu venituri consistente, stabile la nivelul angajatorilor, care au o parte semnificativă a capitalului în conturi proprii și o vârstă medie de aproximativ 35 de ani.

Conform bani pe card in 5 minute, instituțiile financiare precizează că această opțiune nu este accesibilă oricui, ci este destinată momentan angajaților cu venituri consistente. Scopul unui credit rapid în 10 minute este de a oferi acces persoanelor care obțin un profit clar din activitățile lor să-și poată achiziționa o locuință fără a fi împovărați de proceduri birocratice. Cu toate acestea, un credit rapid în 10 minute nu presupune semnarea contractului de împrumut în acel interval de timp, ci doar obținerea unui acord de principiu rapid. Indiferent de acest fapt, un acord de principiu vă apropie un pas mai mult de a vă îndeplini visul de a avea propria casă.

Împrumuturile rapide, în special pentru sume rezonabile, reprezintă o soluție ideală pentru toți, deoarece vă permit să obțineți creditul în contul curent într-un timp scurt și să faceți față unor evenimente sau cheltuieli neprevăzute fără a vă consuma economiile.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share