Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Crema de gălbenele de la OrganicBeau.ro – perfectă pentru toată familia, în orice anotimp !

Orice intră în contact cu pielea puiului tău, este necesar să corespundă din punct de vedere calitativ, deoarece în special în primul an de viață, bebelușii sunt mult mai sensibili și mai predispuși la alergii.

Crema de gălbenele este un emolient foarte bine tolerat de pielea sensibilă și uscată fiind indicată chiar și preventiv atunci când îl expui pe bebe la vânt ori temperaturi mai scăzute.

Crema poate fi folosită pentru proprietățile emoliente prin aplicarea pe călcâie, pe coate sau în zonele în care pielea este îngroșată inclusiv de către tine, așadar ai un produs organic, versatil, care nu trebuie să lipsească din bagajul de concediu și casa ta.

Care este cea mai bună cremă de gălbenele pentru față? Ai o gama larga de produse pentru bebelusi pe OrganicBeau.ro

Din grijă și dragoste pentru bebelușul tău, natura se împletește cu tehnologia de ultimă generație în cea mai blândă cremă cu gălbenele, creată special pentru nevoile micuților: crema de gălbenele balsam Baby Weleda. Prin conținutul ei de unt organic de cacao și extracte organice de gălbenele și mei, este sigură și blândă pentru a fi aplicată pe față.

Adio iritații de la scutece!

Pielea bebelușilor se poate irita foarte ușor din cauza purtării scutecelor, așadar asigură-te că ai grijă de acest aspect și ii cumperi și o cremă de gălbenele pentru zona scutecului.

Asigură-te că folosești o cremă 100% naturală, fără substanțe chimice adăugate. Crema cu gălbenele Weleda nu conține conservanți, parfumuri și coloranți sintetici sau materii prime provenite din uleiuri minerale și este recomandat inclusiv pentru pielea sensibilă. 

Alături de gălbenele, în compoziția ei regăsești mușețelul care calmează pielea și ajută la reducerea iritației, ceară pură de albine, lanolină vegetală și zinc.

Folosește crema de gălbenele în momentul în care schimbi scutecul micuțului tău și preventiv, pentru a evita iritațiile.

Ține insectele la distanță 

Mirosul specific al cremei de gălbenele, precum și conținutul bogat de uleiuri volatile fac din aceasta un repelent ideal împotriva țânțarilor și a altor insecte care ar putea ciupi bebelușul. Crema gălbenele Weleda este potrivită așadar tot timpul anului și pentru întreaga familie!

Dacă vrei și tu, mami sau tati o cremă de galbenele pentru față, pentru hidratare și protecție, poți folosi cu încredere crema gălbenele Weleda din ingrediente organice, perfectă pentru întreaga familie!

Grija față de tine și de sănătatea întregii familii, este în mâinile tale! Te asteptam pe site-ul OrganicBeau.ro cu produse cosmetice organice de cea mai buna calitate.

Îți oferim cu drag creme organice cu gălbenele, ideale pentru orice anotimp!

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">