31/07/2021

Creșa 16 din Târgoviște a fost reabilitată. S-a dublat și numărul de locuri pentru copii

Cea mai mare creșă din Târgoviște a intrat în faza de recepție, suprafața desfășurată construită a unității antepreșcolare depășind 2000 mp. Mai multe detalii a oferit Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște în cadrul unei conferințe de presă.
✅ Astfel, în cadrul proiectului cu titlul „Extindere, reabilitare (consolidare, recompartimentare) modernizare și echipare Creșa nr. 16”, s-a realizat atât reabilitarea totală a corpului existent de clădire, cât și construirea unei extinderi, clădire nouă, formată din două corpuri, cu regim de înălţime P, respectiv P+1 E, beneficiind de acces separat din exterior, vestiare filtru, spaţiu de joacă multifuncţional şi loc de luat masa, instalație de avertizare în caz de incendiu, monitorizare video, grupuri sanitare si câte două încăperi de dormit.
✅ După finalizarea intervențiilor, capacitatea creșei s-a dublat.
✅ Valoarea contractului de lucrări este de 5.648.958,11 lei, fără TVA, finanțarea investiției a fost asigurată prin Programul Național de Dezvoltare Locală, iar activitatea creșei în noua locație va fi reluată luna viitoare.
Distribuie acest articol Oficial Media
Share