31/10/2020

Creșa nr. 13 din Târgoviște a ajuns deja la stadiul de 30% din programul de reabilitare

In aceasta dimineata, primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan a realizat o vizită în teren la Cresa nr. 13,  acolo unde este in plina desfasurare una dintre investitiile importante pentru infrastructura educationala din municipiu.

Astfel, proiectul cu titlul ”Extindere, reabilitare (consolidare, recompartimentare), modernizare și echipare Creșa nr. 13 Târgoviște”, se afla deja la un progres fizic de 30%, inregistrand un stadiu de realizare a lucrarilor cu mult inaintea graficului de executie asumat de catre constructor (s-au turnat deja stalpii de la etaj si se lucreaza la cofrarea si armarea placii peste etaj), a explicat edilul.

”Prin aceasta investitie, se propune atat extinderea imobilului existent (cladirea destinata cresei) cu un corp nou, cat si reabilitarea (consolidarea, recompartimentarea) si modernizarea cladirii actuale.
De remarcat ca imobilul care va fi construit va avea o suprafata desfasurata de aproximativ 1400 mp. si va dubla capacitatea cresei. Valoarea contractului de executie de lucrari este de 5.955.736,73 lei (inclusiv TVA), durata maxima de realizare a investitiei este de 24 de luni, iar finantarea lucrarilor este asigurata de catre Guvernul Romaniei, prin Programul National de Dezvoltare Locala.” a precizat primarul Daniel Cristian Stan.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share