27/09/2021

Creșa nr. 8 din Târgoviște a fost finalizată. A fost extins și numărul de locuri

Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, a prezentat astăzi în cadrul unei conferințe de presă stadiul final al lucrărilor de reabilitare de la Creșa nr. 8 din Târgoviște. Astfel, prin extinderea cu un corp nou de clădire, inca 100 de copii targovisteni vor beneficia, incepand de luni, de conditii excelente.
✅ Prin proiectul amintit s-a realizat extinderea actualului imobil cu un corp nou, parter si etaj, dar si reabilitarea totala a corpului existent.
✅ Totodata, investitia vizeaza si asigurarea dotarilor, sub forma de mobilier (mobilier dormitoare copii, mobilier pentru cabinet medical, mobilier pentru bucatarie, vestiare pentru copii), echipamente medicale, echipamente electronice si electrocasnice sau vesela.
✅ Valoarea contractului de executie lucrari este 2.252.130,93 lei cu TVA, iar sursa de finantare este asigurata prin Programul National de Dezvoltare Locala.
❗Amplul program de reabilitare a infrastructurii educationale targovistene continua, urmatoarele obiective finalizate fiind:
✅ – Cresa nr. 14, inclusiv extinderea, la data de 01.10.2020;
✅ – Cresa nr. 13, inclusiv extinderea, la data de 01.11.2020;
✅– Proiectul de reabilitare, extindere si dotare a Scolii Mihai Viteazul, cel tarziu in saptamana 5-9 octombrie;
✅– Noua baza sportiva de la Colegiul National “Constantin Carabella”, la data de 01.10.2020;
Distribuie acest articol Oficial Media
Share