06/12/2021

Creșterea continuă a pieței jocurilor de noroc în lume

Jocurile de noroc reprezintă o industrie mare cu potențial de venituri foarte mare în zonele unde se joacă destul de mult. Chiar dacă veniturile lor sunt deja mari, industria cazinourilor online continuă să crească an de an, iar valoarea totală a industriei cazinourilor online se crede că va crește de la 64 de bilioane de dolari în 2020 până la 72 de bilioane în 2021. Dacă ești un fan al Sloturilor, poți căuta jocuri Pragmatic pentru a găsi Sloturile produse de unul dintre cei mai mari dezvoltatori de astfel de programe software. Vom vedea în continuare care sunt câteva motive pentru care piața cazinourilor a crescut și s-a dezvoltat atât de mult și motivele pentru care se va dezvolta în continuare.

piata-jocurilor-de-noroc

Dezvoltarea pieței cazinourilor online în Olanda

Până acum destul de recent, piața cazinourilor online a fost un adevărat monopol, fiind controlată foarte strict de către guvernul olandez. Ca rezultat al unei noi legi “Remote Gambling Act”, care a fost introdusă anul acesta, jucătorii online vor putea acum în mod legal să beneficieze de varietatea de jocuri și operatori de care dispun. Specialiștii spun că acest lucru va duce la o explozie a pieței, iar veniturile vor crește atât de mult încât industria cazinourilor online din Olanda va avea o valoare de 1.1 bilioane de euro până în 2024. Dacă și tu vrei să testezi această piață relativ nouă, poți compara diferite cazinouri online înainte de a juca pentru a te asigura că aceste cazinouri olandeze sunt potrivite pentru tine.

Creșterea influenței cryptomonedelor în Taiwan

inflatia-cryptomonedelor

Din motive destul de evidente, regiunile care au adus venituri considerabile pentru cazinourile online sunt tot regiunile în care gambling-ul online este legal. Totuși, popularitatea crescută a cryptomonedelor, cât și colaborarea cazinourilor cu industria cryptomonedelor pentru plăti a crescut și mai mult veniturile. Taiwanul este un exemplu perfect în acest sens: în ciuda legilor destul de stricte cu privire la cazinourile online din țară, cazinourile care acceptă plata cu cryptomonede au înregistrat creșteri foarte mari în Taiwan.

Există cazinouri ce acceptă plata cu cryptomonede special dedicate pentru industria din Taiwan, iar din cauză că această industrie nu a fost prea favorizată până acum, cererea pentru astfel de noi cazinouri a crescut și a atins deja un număr foarte mare. Acest fenomen este posibil să apară și în alte zone din Asia de pe partea cu oceanul Pacific, unde cazinourile fie sunt restricționate sau controlate foarte sever de către autoritățile din zona respectivă.

Piața din Italia își menține locul încă sus

Italia este țara din Europa care are una dintre cele mai bine dezvoltate industrii în ceea ce privește cazinourile online. În anul 2019, veniturile realizate de către industria de cazinouri online au înregistrat suma de 1.85 bilioane de euro, iar guvernul italian deține aproximativ 22% din aceste venituri de la toți operatorii licențiați de cazinouri online, ceea ce a avut un impact major asupra veniturilor țării. Din acest motiv, cazinourile online sunt chiar încurajate în Italia, iar reglementările și restricțiile sunt mult mai puține față de multe alte țări din Europa.

Italia este țara în care se află cel mai vechi cazino fizic din lume, motiv pentru care mulți italieni susțin că ei au jocurile de noroc în sânge: acest lucru explică foarte bine motivul pentru care cazinourile online sunt atât de populare în această regiune și de ce veniturile generate de această industrie continuă să crească de la an la an.

Creșterile din India încă sunt foarte semnificative

cresterile-din-india

India se află în exact aceeași situație ca Taiwan-ul: cazinourile fizice sunt complet interzise în această țară. Totuși, spre deosebire de situația din Taiwan, cazinourile online nu sunt ilegale în toate statele din India. Fiecare stat are dreptul să aleagă propriile reguli și restricții cu privire la cazinourile online, iar în multe dintre aceste state jocurile de noroc și pariurile sportive sunt considerate legale. Chiar dacă există această piedică pentru unele state din India, în ultimii 10 ani această industrie a înregistrat o creștere de peste 115% în India.

Popularitatea atât de crescută asupra cazinourilor online din India este și un rezultat al noutății acestui acces către cazinouri, cât și prețurile foarte mici la telefoanele mobile și la rețeaua de internet. Acest lucru înseamnă că majoritatea populației din India are acces mai mult ca niciodată la tot ceea ce are nevoie pentru a se conecta la un cazino online, iar industria aceasta va continuă să crească de-a lungul anilor care urmează. În ultimul an, peste 17 milioane de persoane din țară au folosit cel puțin o dată jocurile de noroc online, folosind aproximativ 20 de miliarde de ieni din țară.

Încotro se îndreaptă această industrie?

Țînând cont de aceste creșteri de-a lungul ultimilor ani, cât și situația la nivel global, popularitatea pentru jocurile de noroc va continuasă crească în special în mediul online. Tot mai multe țări, atât din Asia, Europa, cât și din America unde existau foarte multe restricții cu privire la cazinourile online și la cele fizice au renunțat la acestea și au început să fie tot mai permisive. Din acest motiv, piața jocurilor de noroc a crescut foarte mult la nivel global și va continua să crească.

Guvernele și statele care au interzis jocurile de noroc și-au dat seama de potențialul pe care l-au irosit, acela de a colecta taxe și impozite de pe urma cazinourilor. În loc ca banii cetățenilor să se ducă în alte state sau țări, aceste taxe vor intra la bugetul local pentru a putea face diferite îmbunătățiri locale.

Concluzie

Piața jocurilor de noroc s-a dezvoltat enorm în ultimii ani și va continua să o facă. Până când, încă nu știm, dar cel mai probabil pentru mult timp de acum încolo. Cazinourile online sunt foarte ușor accesibile, iar echipamentul pentru a putea juca este și acesta foarte accesibil din punct de vedere al prețului. Chiar și în țările în care acum câțiva ani au fost interzise complet jocurile de noroc, se pare că au început să retragă aceste legi sau să le facă mai permisive.

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share