19/04/2021

Cristian Stan: Guvernul PNL – incompetență, gestionarea dezastruoasă a crizei de sănătate și abuzuri

Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, a transmis astăzi un mesaj cu ocazia inceperii campaniei electorale pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie.
”Un scrutin care este mult mai important decât poate părea la prima vedere. Un scrutin care va determina viitorul Guvern până în 2024.
Eu știu să vorbesc numai direct și foarte, foarte sincer. Așa m-ați cunoscut ca primar, așa sunt ca om. Crezul meu politic este unul asumat și autentic. Sunt un om de stânga care crede în toate valorile promovate: echilibru, dreptate socială, creșterea veniturilor populației, un trai mai bun și siguranța zilei de mâine.
Dar, dincolo de doctrine, cred că alegerile pe care le facem țin și de gesturile care se întâmplă în jurul nostru și cum ne afectează pe fiecare dintre noi. Dacă un partid, dacă un guvern face fapte bune pentru oameni sau, dimpotrivă, dacă îi tratează cu dispreț, ură și egoism.
Cum ați cataloga ce face acum Guvernul PNL – Orban? Cum a fost posibil ca acest guvern să aloce ZERO lei municipiului Târgoviște într-un an de zile? Cum a fost posibil ca acest guvern să-și bată joc de zeci de mii de locuitori ai orașului care aveau o singură „vină” – că primarul lor era Cristian Stan, membru PSD? Cum a fost posibil un gest atât de disprețuitor la adresa orașului nostru?
Am simțit multă revoltă atunci când s-a făcut rectificarea și puterea PNL ne-a șters cu totul de la finanțare. O revoltă împărtășită din om în om în tot orașul, o revoltă care a explodat la alegerile locale. Rezultatele au fost o lecție pentru puterea absurdă de la PNL. O lecție din care văd că nu au învățat nimic și se comportă la fel.
Ori, în astfel de condiții, eu cred cu putere că acest guvern PNL trebuie să plece. Pentru incompetență, pentru gestionarea dezastruoasă a crizei de sănătate, pentru abuzuri, pentru că ne-a omorât orice speranță ca va fi mai bine în curând. Iar aici, la Târgoviște, pentru că și-au bătut joc de noi. Acest Guvern trebuie să plece și alegerile din 6 decembrie sunt decisive.
Susțin cu toată puterea candidații PSD Dâmbovița pentru Senat și Camera Deputaților și, dacă aveți încredere în mine, vă chem alături!” a precizat Cristian Stan într-o postare pe facebook.
Distribuie acest articol Oficial Media
Share