Cristian Stan: „Ne dorim promovarea”. Primarul a vorbit şi despre proiectele care vizează infrastructura sportivă

Astăzi, Cristian Stan, primarul Municipiului Târgovişte, a mers la stadionul „Eugen Popescu”, unde a vobit în cadrul unei conferinţe de presă. Despre echipa de fotbal, despre arena care ar urma să se construiască şi despre terenul sintetic de la Complexul Turistic de Nataţie.

Cristian Stan - Ne dorim promovarea

Cristian Stan: „Ne dorim promovarea” a spus primarul si a ţinut să-i încurajeze pe jucători înaintea meciului de la Mioveni.

Cristian Stan – Primarul Municipiului Targoviste

„Bineinţeles că ne dorim promovarea. Bineinţeles că ne-am bucura foarte mult dacă echipa din Târgovişte ar ajunge pe prima scenă fotbalistică a ţării. Insă nu cred că este o tragedie dacă nu promovăm. În schimb, pe următoarele două-trei sezoane, dacă vom avea şi o infrastuctură normală, decentă, cred că ar trebui să fixăm ca şi obiectiv promovarea în prima ligă.

Meciuri cu miza

Cristian Stan: Spun acest lucru pentru că la acest nivel sunt multe echipe în prima ligă cu care ne putem măsura. Referitor la campionat, avem un meci foarte important la Mioveni. Dacă învingem acolo, cu Braşov vom un meci foarte important, esenţial, poate cel mai important meci din acest campionat. Ar fi interesant să avem măcar un meci de baraj pentru promovarea în prima ligă. Vom face tot ce depinde de noi pentru ca echipa din Târgovişte să joace pe prima scenă fotbalistică pe un stadion frumos. Să ofere condiţii excelente atât echipei, cât şi suporterilor, care vor veni în număr cât mai mare la meciuri.

Un stadion modern la Targoviste

Cristian Stan: Referitor la stadion, în momentul de faţă suntem destul de aproape de a obţine finanţarea. Sigur că va mai dura, nu se bate din palme, o investiţie atât de importantă are nevoie de timp. Referitor la terenul sintetic de la Complexul Turistic de Nataţie, ieri am primit din partea FRF agrementul  pentru clauzele asocierii. Negocierea pe care am făcut-o a fost ca acest teren să nu fie administrat de AJF. Vrem să îl administrăm noi ca şi administraţie publică locală.

Era şi foarte dificil din punct de vedere bugetar ca Primăria şi Consiliul Judeţean să pună bani, să punem terenul şi să fie administrat de către o altă entitate juridică. Atunci am găsit înţelegere  la Federaţia Română de Fotbal să administrăm noi terenul. Bineinţeles, asigurând accesul şi cluburilor afiliate la AJF”, a declarat Cristian Stan.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share