Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Cros inedit la Malul Marii Negre. Dragobetele, sarbatorit in alergare cu persoana iubita

nisip
Duminica, 21 februarie 2016, incepand cu ora 11.00, constantenii si turistii aflati pe litoral vor sarbatori, intr-un mod inedit, Dragobetele, printr-o alergare plina de romantism, alaturi de persoana iubita. Crosul Love2Run este organizat de Asociatia Sportiva “SanaSport”, in parteneriat cu Primaria Constanta, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta si Radio Constanta, si se desfasoara pe scarile din fata Plajei Modern din Constanta.
Evenimentul sportiv-distractiv, care face parte din proiectul international “Maratonul Nisipului 2016”, are ca scop promovarea sportului de masa in randul societatii, prin distractie, a zonelor istorice din municipiul Constanta si a singurului maraton din Europa care se desfasoara pe nisip. “Love2Run nu este o simpla cursa de alergare, ci o cursa a dragostei, in care vom face sport alaturi de persoana iubita. Este o cursa in care sarbatorim atat iubirea, dar in acelasi timp marcam si inceputul primaverii, intrucat luna martie este foarte aproape. Nu este nicio problema pentru cei care vor sa participe la cros, dar nu au partenera. Nimeni nu ramane singur de Dragobete, iar noi vom avea grija ca fiecare sa alerge in cuplu si, de ce nu, sa-si gaseasca si jumatatea”, declara Daniel Antonaru, presedintele Asociatiei Sportive “SanaSport” si organizatorul Maratonului Nisipului.
Love2Run este ultimul cros-distractiv din seria celor trei evenimente care preced competitia internationala “Maratonul Nisipului”. A treia editie a evenimentului international va avea loc in data de 27 martie 2016, in statiunea Mamaia, si se adreseaza atat alergatorilor amatori, cat si sportivilor de performanta. In acelasi timp, celebrul eveniment reprezinta un mijloc inedit de promovare a sportului de masa si a noului litoralul romanesc la nivel international. Evenimentul contine trei probe competitive: cursa individuala de maraton (42,195 km), cursa de semimaraton (21,097 km) si cursa de 10 km si cursa populara „Family Run”, prin care se doreste promovarea sportului in familie si combaterea obezitatii infantile, fenomen care a atins cote alarmante in ultimii ani, in Romania.
La editia din acest an a Maratonului Nisipului, participantii vor alerga pentru o cauza nobila, si anume ajutorarea copiilor nascuti prematur sau cu afectiuni medicale. Campania umanitara “Daruieste Primul Zambet” este initiata de Asociatia “Daruieste Aripi” si vizeaza reconstructia si modernizarea Sectiei de Terapie Intensiva Nou Nascuti si a Compatimentului de Prematuri din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Constanta.
Cei interesati sa participe la cursa “Love2Run” sau la Maratonul Nisipului 2016, se pot inscrie online pe website-ul evenimentului,www.maratonulnisipului.ro.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin