23/10/2021

Crucea Roşie Dâmboviţa va fi prezentă la PADINA FEST

Crucea Rosie Padina Fest

Urmare a sedintei Comandamentului de organizare a Festivalului “Padina Fest”, la solicitarea Consiliului Judetean Dambovita, in parteneriat cu Fundaţia “Padina Fest”, Filiala de Cruce Rosie Dâmboviţa va delega o echipă constituită din 8 voluntari membri ai detasamentului de interventie la dezastre, pentru acordarea primului ajutor premedical in cadrul evenimentului din perioada 27.07-31.07.2016, se arată într-un comunicat de presă din partea Filialei de Cruce Roşie Dâmboviţa.

Se va furniza asistenţă de prim ajutor premedical pentru manifestări sportive de timp plimbări lejere, maraton, competiţii de cross şi vizite speologice. Desemenea alături de voluntarii Salvamont Dâmboviţa se va acorda asistenţă în cadrul activităţilor organizate de tip: căţărat pe stâncă, utilizare tiroliene, concerte şi workshopuri.

Cazarea se va realiza la cort, într-o locaţie desemnata de organizatori in cadrul campingului, masa si cheltuielile de deplasare fiind suportate de Crucea Roşie Dâmboviţa.

Vor fi folosite truse de prim ajutor premedical, materiale de prim ajutor. Programul de intervenţie se va realiza în perioada menţionată- indiferent de oră la nivelul a doua corturi de prim ajutor inscripţionate cu însemnul de Cruce Roşie si un punct de prim ajutor mobil- la Pestera Ialomicioara. Materiale consumabile: comprese sterile, feşi, apă oxigenată, rivanol, leucoplast, pansaplast, feşi elastice, mănuşi chirurgicale.
Deasemenea se vor distribui- 1368 sticle apa plata.

Crucea Rosie-Padina Fest

Distribuie acest articol Oficial Media
Share