16/10/2021

CSM Târgoviște, aproape de un nou titlu de vicecampioană la volei. Fetele lui Nesic au câștigat derby-ul cu CSM București

CSM Târgoviște, aproape de un nou titlu de vicecampioană la volei
CSM Târgoviște, aproape de un nou titlu de vicecampioană la volei

Echipa de volei feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște avea nevoi de o victorie în duelul cu CSM București pentru a mai putea spera la poziția a doua în clasamentul Diviziei A1 la finalul sezonului.

Un eșec ar fi însemnat ratarea obiectivului propus. Voleibalistele antrenate de Dragan Nesic nu au dezamăgit suporterii și au ieșit victorioase din confruntarea cu bucureștencele, care s-a desfășurat pe teren propriu, în Sala Polivalentă.

CSM Târgoviște a câștigat cu 3-0

A fost un meci frumos, cu o evoluție aproape impecabilă a târgoviștencelor, care nu au avut milă față de adversare. CSM Târgoviște a început bine jocul și a câștigat primul set cu 25-19. În următorul set au fost ceva mai multe emoții, dar a fost câștigat tot de echipa lui Nesic, cu 26-24, la fel și ultimul, cu 25-23. A fost așadar 3-0, un scor care nu lasă loc de interpretări. Este o victorie meritată, muncită, care aduce CSM Târgoviște mai aproape de un nou titlu de vicecampioană. Formația antrenată de Dragan Nesic a urcat pe locul 2 în clasament, devansând-o pe CSM București. Cele două echipe se află la egalitate de puncte cu o etapă înaintea finalului play-off-ului Diviziei A1 de volei feminin.

“3-0 cu CSM București și suntem la un pas de un mare vis!!!!! Felicitări fetelor, antrenorilor, staff-ului, Clubului Sportiv Municipal Târgoviște, Primăriei și Consiliului Local Târgoviște precum și minunaților noștri fani!!! VĂ MULȚUMESC!!!!”, a sunat mesajul de bucurie al team-manager-ului Gabriel Boriga.

CSM Târgoviște: A. Sobo, E. Ghiță, B. Brcic, S. Klisura, A. Mitrănescu, D. Calotă, A. Trică, R. Marciu, N. Collar, V. Ivanof, S. Cebic.
CSM București: S. Medic, I. Lukovic, L. Carocci, A. Rosca, B. Dekany, A. Pîrv, A. Kapelovies, A. Ispas, L. Charuk, J. Alajbeg, J. Milovits, N. Radosova.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share