Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

CSM Târgovişte a pierdut primul meci din finala mică

Echipa de baschet a Clubului Sportiv Municipal Târgovişte are şanse mari să rămână doar cu trofeul Cupei României, câştigat în finala cu Olimpia Braşov.

După ce a ratat biletul către finala Ligii Naţionale de baschet feminin, formaţia antrenată de Cătălin Tănase a pierdut şi primul meci din finala mică jucată cu aceeaşi Olimpia Braşov. Fetele nu s-au ridicat la nivelul jocului şi au fost conduse tot timpul pe tabelă de braşovence, care au câştigat în final cu 59-55. Braşovencele au început bine şi au câştigat primul sfert cu 25-20, iar apoi şi pe al doilea, cu 16-10. Cu un joc în forţă, dominant pe alocuri. Olimpia şi-a asigurat un avantaj de 11 puncte până la pauză.

Meciul doi se joacă duminică, la Braşov

Târgoviştencele au început în a doua parte a întâlnirii să recupereze şi au câştigat al treilea set cu 12-11. În ultimul sfert s-a terminat 13-7 pentru CSM, dar nu a fost deajuns pentru a ieşi victorioasă din această confruntare. Cea mai mare diferenţă pe tabela a fost de 13 puncte în favoarea Olimpiei şi o singură dată a fost egalitate, în rest oaspetele au fost la cârma jocului. Cea mai bună marcatoare a fost M. Houser (Olimpia Braşov), cu 20 de puncte, urmată de M. Coker (CSM Târgovişte), cu 19 puncte. Al doilea meci se joacă duminică, 23 aprillie, la Braşov.

CSM Târgovişte: D. Cosby 5p, P. Green 7p, A. Chivu 3p, L. Toma 4p, M. Coker 19p, P. Poole 17p.
Olimpia Braşov: B. Pesovic 13p, D. Ardelean 3p, A. Webb 11p, M. Houser 20p, K. Higgins 12p.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share