Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Cu filtrele HME de la Clarfon, respiri mult mai confortabil

Laringectomia constă în îndepărtarea laringelui și separarea căilor respiratorii de gură, nas și esofag. Într-o laringectomie totală, întregul laringe este îndepărtat. Într-o laringectomie parțială, numai o porțiune din laringe este îndepărtată. După această operație, pacientul laringectomizat are dificultăți în a respira sau a vorbi.

Fumatul, abuzul de alcool și vârsta înaintată se numără printre factorii de risc de cancer laringian, studiile clinice sugerând că peste 95% dintre pacienții laringectomizați sunt fumători.

În sezonul rece, apar multe dificultăți, în special pentru pacienții laringectomizați, respirația este anevoioasă.

Filtrele HME au rolul de a diminua neplăcerile zilnice și de a ajuta pacientul laringectomizat să se exprime mai clar, să fie integrat profesional sau social.

Filtrele HME se potrivesc absolut tuturor canulelor traheale care au un conector de 15 mm (UNI), precum și pe adaptoarele de 22 mm (KOMBI). Acestea asigură o filtrare bacteriană a aerului inhalat și expirat, precum controlul umidității şi căldurii. De altfel, filtrele sunt extrem de benefice în perioadele reci ale anului mai mult ca oricând.

La o canulă Provox LaryTube, pacientul primește 5 filtre HME gratuit.

Filtrele HME oferite de Clarfon asigură în mod cert:

  • O respirație mult mai confortabilă
  • Au capacitatea de a reduce tusea şi producţia de mucus
  • Sunt concepute cu filtru bacterian şi viral cu o eficacitate maximă

La Clarfon, produsele pot fi achiziționate și în rate, din dorința de adaptare la nevoile pacientului laringectomizat și de a fi alături de el în procesul de reintegrare.

Clarfon este singurul reprezentant Atos Medical în România, furnizor cu tradiție și cu o vastă experiență de peste 35 de ani.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share